site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan ve Meclisten Eylemcilere Destek

Başkan ve Meclisten Eylemcilere Destek
05.06.2013
A+
A-

IMG_2723

İstanbul Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek için Selçuk’ta düzenlenen gösteriye Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve belediye meclis üyeleri de destek verdi.

Taksim Gezi Parkı’nda başlayarak tüm Türkiye’ye yayılan protesto eylemleri, Selçukluları da sokağa döktü. Ellerine Türk bayrağı, Atatürk posterleri, pankartlar, tencere ve tavalarını alan yüzlerce Selçuklu ilçe terminali karşısında buluştu

Sloganlar atarak, Taksim Gezi Parkı’nda yaşanan olayları kınayan Selçuklular, daha sonra da İstasyon Meydanı’nda kadar yürüdü. Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve belediye meclis üyelerinin de destek verdiği eylem, İstasyon Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Yaşanan olaylar sırasında parti binalarına yapılan saldırıları kınıyorum. 12 Eylül öncesinde de bu tür provokasyonlar yaşandı. Hukuk ve aklın egemen olmasını, Türkiye’nin bu eylemlerden demokratik kazanımlarla çıkmasını umuyorum. Eylemlerin belli bir ideolojiye destek değil, toplumun bazı uygulamalara karşı çıkışı olduğu görülüyor. İlçemizde bize düşen, demokratik kurallar içinde hak arayışlarında destek olmaktır” dedi.

Selçuk’ta 4 gündür devam eden eylemlerde herhangi bir taşkınlık yaşanmazken, eylemler sırasında Selçuk Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığI ancak göstericilere müdahale etmediği görüldü.

IMG_2725
HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR
  1. yalçın kaya dedi ki:

    ne desteği bizzat kendileri organize ediyorlar.tüm belediye çalışananlarının katılmasından belli değilmi. ama tebrik ediyorum başkanı çok akıllı ve doğru çalışıyor.Türkiyede Tayyip selçukta Vefa kimse engelleyemez.zaten engellemek isteyende yokya o ayrı konu. 🙂

  2. yalçın kaya dedi ki:

    fotoğraflara dikkat ettimde vefa başkanın yanında ve arkasında duranlar başkanlarının yanında olmasından ve onları desteklemesinden ne kadar mutlu gururlu ve özgüven içerisindeler.son derece haklı olarak.

  3. Anonim dedi ki:

    Yalçın , 9 günden beri anlayamadın herhalde bu protestoların sahibinin halk olduğunu. Belediye çalışanları da bu protestoya zorla değil kendi iradeleriyle destek sağlamışlardır.Her zamanda AKP hükümetinin dayatmalarına karşı bir ve beraber olacaklardır.Mesajı almışsındır herhalde.

  4. yalçın kaya dedi ki:

    mesaj alındı.demokrasilerde azınlığın fikirleride önemlidir.benim mesajımıda alması gerekenler almıştır umarım.

  5. Anonim dedi ki:

    Sayin baskan burasi selcuk diyarbakir degil hem pkk ya destek hem bayrak alip ele sov yapmakla olmaz bu isler safiniz belli olsun

    1. Anonim dedi ki:

      başkanında ordakı olan ınsanlarında safı bellıdır.Orda pkk ya destek degıl dıyarbakırdakı masum ınsanlara desket olunmalıdır. ne demek yanı sız dıyarbakırı gözden cıkarttınız mı? sız doguyu turkıyeden saymıyomusunuz? anlatılmak ıstenen konu baska ne pkksı. biz kimin ne oldugunu bılıyoruz kımın destek verıp kımın vermedıgınıde gördük selcuk halkından eylemlere kımlerın gelıp kımlerın gelmedıgınıde yazıkkk ilk önce bir düşünceniz olsunnn burda klavyeden yazıp cizmek cok kolay şu meydanlarda slogan atarken yanımızda kımlerın oldugunu gorduk onun ıcın cok konusma anonım herkes yerını bılsın bence bız baskanın nerde ve kımınle oldugunu bılıyoruz ucuz sıyaset yaparak sacma sapan konusmanın anlamı yok bence. ilk önce başkanın genclıgını arastır bu gune kadar HALK ıcın neler yapmıstır bunu ogren

  6. eski selçuklu dedi ki:

    Sigaraya karıştın‚ içkiye karıştın‚ yatak odasına karıştın‚ ulusa seslenirken arkada fondaki ATATÜRK resmini kaldırdın‚ İZMİR´E GAVUR dedin‚ anayasayı yapanlara İKİ AYYAŞ dedin‚ Tinerciler dedin‚ çiftçiye ananıda al git dedin‚ 10 Kasımları engelledin‚ 29 Ekimleri engelledin‚ 23 Nisanları engelledin‚ şehit analarına yaygaracı dedin‚ dağdakilerle işbirliği yaptın‚ kadınlar öldü ses çıkartmadın‚ ANDIMIZI yasakladın‚ İSTİKLAL MARŞINI hiç bir mitinginde kullanmadın‚ apo piçiyle masada oturdUN….

    AK PARTİ ÖNCE BU OLANLARIN HESABINI VERSİNDE SONRA MİTİNGLERE KARIŞSIN SEVİGİLİ YALÇIN KAYA…!

  7. selçuklu dedi ki:

    Başkan efendi selçuk’u sen ve yandaşların köye çevirdiniz,önce yönetiğin yeri düzelt sonra başkasını protesto et..Ayrımcılığın kralını sen yandaşların yapıyor.

  8. RÜZGAR dedi ki:

    Yalçın Kaya hangi azınlıktan bahsediyorsun anlamadım. Söyle de bilelim.

  9. Anonim dedi ki:

    selçukta söz sahibi olanların geçmişini araştırmaya gençliğini araştırmaya kalkarsak eğer selçukta kimlerin türk bayrağını indirip orak çekiç astığını bütün selçukta yaşayan büyükler bilir seçim zamanı gelince hepsi ortaya dökülecek. yok öyle sahte vatanseverlik pozları

  10. MANDİNGO dedi ki:

    herkesi takip etmeye çalışıyorum.chp yi de takip ediyorum.halk ile beraber belediyeyi yöneteceğiz diye oyları istediler.katılımcı demokrasi tabloları çizdiler…salakmı sandınız bizi.yemezler…ama seçimden önce bu söylediklerimi bende yiyeceğim.nedenini izah edeceğim….TATLI SU KURNAZLARI GERÇEK İSİM İLE YORUM YAPIN SİZİN DE HESABINIZ BAŞKAMI….

  11. Anonim dedi ki:

    bu ilçede bazı değerlere sadece hep bir kesimin sahip çıkmasını nasıl hazmedemeyenler var. Sizler başka üklede mi yaşıyorsunuz. burda tek dert vefa ülgür olmuş.burdan yazarak nereye ne kadar sesinizi duyurabilirsiniz. Sokaklarda eylem yapmakta demokrasinin bir parçasıdır ve en etkili yöntemdir bu bütün ülkelerde bu şekilde yapılır. Satılmış türk medyasını bırakında biraz dış basını da takip edin. görürsünüz neler var. mesela bir örnek abd de atılan bir biber gazı için ödenen tazminatı görün. oysa burada atılan gazların haklı olduğu söyleniyor. herkes taraftar gibi yorum yapıp konuşuyor. tartışılmadan çıkarılan yanlış yasalar bir gün gelir senide etkiler ama o zaman çok geç olur. bi düşünün bakalım yaşları 18ile 25 arasında olan bu çocuklar neden günlerdir sokaklarda, vefa ülgür istiyor diyemi bence hayır ama bazı tatlı su kurnazları cambaza bak ı oynamaya çalışıyor bu ilçede. ama yemez kimse bunu. o gençler inanın burda yorum yapan herkesten daha akıllı. bunu 10 günde fazlası ile ispat ettiler.