site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Ülgür: 2014’te Sevginizi Tazeleyin

Başkan Ülgür: 2014’te Sevginizi Tazeleyin
31.12.2013
A+
A-

baskan memurlar1

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür  ve CHP İlçe Başkanı Avukat Özge Yıldırım belediye  personeli ile buluşarak yeni yıla yönelik temennilerde bulundu. Kutlamaya CHP meclis üyeleri de katıldı.

İlk olarak Selçuk Belediyesi Vasıtalar Amirliği’nde sonra da Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda belediye personeli ile buluşan  Başkan Ülgür 2014 yılının belediye personeline, ailelerine, tüm Selçuk halkına, Türkiye’ye ve dünyaya güzellikler getirmesini diledi.
2014 yılının Türkiye’de demokrasinin gelişmesi için önemli gelişmelere gebe olduğunu ifade eden Başkan Ülgür “bu sürecin Türkiye’de hukukun, demokrasinin, adaletin tam anlamıyla yerleşmesine katkıda bulunmasını umut  ediyorum” dedi.

Belediye en verimli yılını yaşadı

2012 ve 2013 yılı  Selçuk Belediyesi açısından  son 25 -30 yılına baktığımızda en verimli yıllarını geçirdi.  Selçuk Belediyesi boyunu aşan işler yaptı.  Bu çalışmalarda belediye personelinin meclis üyelerinin katkısı çok. Bu işleri hep beraber yaptık.  Verdiğiniz emeklerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. 2012 ve 2013 yılına baktığımızda yaklaşık 35 milyon liralık yatırım yaptık.  Yaptığımız yollar,  Meyve Paketleme Tesisi Projesi,Ayasuluk Kalesi Projesi , Şahabettin Dede Caddesi’nde yaptığımız çalışmalar  gibi bir çok faaliyetimiz ile büyük işler yaptık. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de belediyemize katkısı çok oldu. Bu sene sadece 10 milyon civarında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden kaynak aldık. Yerel yönetimlerin birliği ve ortak projeleri ile çok önemli işler yaptık. Bu durumun herkes tarafından da algılanacağını düşünüyorum” dedi.
Başkan Ülgür “Size sağlık diliyorum. Sevdiklerinizle iyi bir 2014 geçirin. Sevgilerinizi tazeleyin. Yaşama daha sıkı sarılın. Daha çok problem çözmeye odaklanın ki kendinizi iyi hissedesiniz. Sevginizi paylaşın ki sevildiğinizi anlayasınız. Hepinize sevgilerimi sunuyorum. Bu duygularla yeni yılınızı kutluyorum” diyerek tüm personelin yeni yılını kutladı. Ardından CHP Selçuk İlçe Başkanı Avukat Özge Yıldırım da  belediye çalışanları başta olmak üzere tüm Selçukluların yeni yılını kutlayarak 2014’ün tün Türkiye’ye ve Selçuk’a demokrasi dolu günler  getirmesini temenni etti.

baskan-isciler

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. belediye çalışanı dedi ki:

    başkan konuşuyorda neden o belediye çalışanlarının yüzü gülmüyor acaba başkan bunu hiç düşündümüüüüüüüü?????

  2. anonim dedi ki:

    SEN BELEDİYE ÇALIŞANIYSAN BEN AMERİKA BAŞKANIYIM