site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Tunç Soyer’den Selçuk Mesaisi

Başkan Tunç Soyer’den Selçuk Mesaisi
31.05.2019
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Selçuk’u ziyaret etti. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel tarafından karşılanan Başkan Soyer, ilk olarak Selçuk Efes Kent Belleği’ni gezdi. Daha sonra Başkan Sengel ile birlikte Selçuk Belediyesi Hizmet Binası’na gelen Başkan Soyer, İzmir’in stratejik planı içerisinde Selçuk ‘un önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çekti.

Yerel seçimlerden sonra ilk kez Selçuk’a gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer daha sonra Selçuk Belediye Hizmet Binasına geçti. Başkan Tunç Soyer ve beraberindekiler, başkanlık makamında sohbet edip, Selçuk’taki çalışmalar hakkında bilgi aldı. CHP Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, Selçuk Belediye Meclis CHP Üyeleri ve parti üyelerinin de katıldığı bu ziyarette Selçuk’un geleceği açısından önemli olan mesajlar verildi.

“ BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i Selçuk’ta ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Başkan Sengel; “ Sizlerle bir arada olmak bizim için büyük mutluluk. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini hissetmek bizim için büyük bir güç. Bu nedenle biz birlikte güzel işler yapacağız” dedi.

SELÇUK, MUTLAKA STRATEJİK PLANI İÇERİSİNDE YER ALMALI

Selçuk’un sahip olduğu potansiyelin İzmir için büyük önem taşıdığına dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Selçuk mutlaka büyükşehir belediyesinin stratejik planı içerisinde yer almalıdır. Aksi takdirde Selçuk için olduğu kadar İzmir için de bir kayıp yaşarız. Bu nedenle Selçuk’un mutlaka İzmir’in gelişimi için hazırlanan stratejik plana dahil olması gerekir” diye konuştu.

Önümüzdeki süreç içerisinde bu konuda daha aydınlatıcı bilgiler aktarılacağını belirten Başkan Tunç Soyer; “Stratejik plan içerisinde önümüzdeki beş yılın hedefleri, misyonları, üst hedefleri, alt hedeflerini netleştirmek için birlikte çalışmamız lazım. Biz bu konuda sizi bilgilendirecek ve davet edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.