site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Soyer’den Efes Selçuk’a Kapsamlı Ziyaret

Başkan Soyer’den Efes Selçuk’a Kapsamlı Ziyaret
31.12.2021
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, devam eden yatırımları incelemek için Efes Selçuk’taydı. Efes Selçuk’ta İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 77 Milyon TL’lik yatırımları inceleyen Başkan Soyer, kentte birçok noktayı da Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile birlikte gezdi.

BAŞKAN SOYER EFES SELÇUK’TAYDI: SELÇUK, İZMİR’İN GÖZ BEBEĞİ
Başkan Soyer’in Efes Selçuk’ta ilk durağı CHP İlçe Örgütü oldu. Daha sonra İyi Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Soyer, İBB Yerel Hizmetler Birimi, İZSU Yağmur Suyu Ayrıştırma Çalışmaları, Şirince İtfaiye Birimi, Cumhuriyet Mahallesi Parke Taşı Çalışması, Gökçealan köyü ve Yeni Otogar İnşaat Alanı’nı ziyaret etti.

BU BEREKETLİ TOPRAKLARIN KATLEDİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ
Gökçealan’da köylülerle bir araya gelen Başkan Soyer; halkın yol, arıtma, üretim yolu ile ilgili taleplerini dinleyerek, konu ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi. Gökçealan ve Efes Selçuk halkının hayır dediği JES Projesi ile ilgili açıklama yapan Başkan Soyer; “ Burada muhteşem bir doğa var. Üzüm bağları, zeytin ağaçları var. Bu, bu kadar güzel doğanın hakikaten katledilmesi demek. Biz de bu konuya müdahil olacağız. Sizin yanınızda olacağız. Elimizden ne gelirse yapacağız. Burası sadece bizim değil, bizden sonra gelecek kuşaklara da devretmemiz gereken bir coğrafya. Bu kadar bereketli toprakların, bu kadar güzel bir coğrafyanın katledilmesine izin vermeyeceğiz. Sonuna kadar da yanınızda olacağız” dedi.

Yeni Otogar İnşaat Alanı’nda çalışmaları inceleyen Başkan Soyer, Selçuk’un İzmir’in önemli turizm noktalarından biri olduğunu belirterek; “ Haziran sonuna bitirmeyi hedeflediğimiz otogar inşaatı ile çok daha medeni, çok daha kaliteli bir ulaşım projesini hayata geçirmesini sağlayacağız. Bu otogar son derece çağdaş, modern, estetiğiyle, fonksiyonlarıyla talebi karşılayacak bir otogar olacak” dedi.

EFES SELÇUK’A 77 MİLYON TL’LİK YATIRIM
Selçuk’a yapılan 77 Milyonluk yatırım hakkında bilgi veren Başkan Soyer; “ Selçuk, İzmir’in göz bebeği noktalarından biri. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak bu sebeple Selçuk’a çok ciddi bir yatırım yapıyoruz. ESHOT, İZSU, tüm bu alanlarda yaptığımız yatırımlarla şu an itibariyle 77 Milyon civarında bir yatırımı tamamlamış oluyoruz. Su kaynaklarının geliştirilmesi, irsaliye hatlarının yenilenmesi, hem mevcut yolların iyileştirilmesi, üretim yollarının sathi kaplaması birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor belediyemizle iş birliği içinde. O nedenle hem belediyemize çok teşekkür ediyorum. Belediyenin tüm çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Diliyorum ki; bu verdiğimiz çabalar Selçuk halkına faydalı olsun ve onların hayatını iyileştirecek, onların ekmeğini büyütecek sonuçlar olsun” dedi.

ARKAMIZDA KOCAMAN BİR GÜÇ VAR
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Efes Selçuk Belediyesi’nin, kent için iş birliği içerisinde çalıştığını belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Tunç Başkanımızın söylediği gibi 77 milyonluk bir yatırım var hem otogar, hem sathi kaplamalar için, yağmur suyu hatlarının değişmesi için ve yıllanmış problemlerin birçoğunun çözümü için. Bu anlamda Tunç Başkanımızın sağduyusu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan emektarların emekleri sayesinde Efes Selçuk hak ettiği değeri görüyor, görmeye de devam edecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Efes Selçuk Belediyesi el ele yol almaya devam edecek. Arkamızda kocaman bir güç var; İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tunç Başkanımız. Biz çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Soyer Vasıtalar Amirliği’nde çalışan personelin yeni yılını kutladıktan sonra Efes Selçuk ziyaretini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.