site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Sengel’in Yıl Sonu Mesaisi

Başkan Sengel’in Yıl Sonu Mesaisi
05.01.2020
A+
A-

Selçuk 2020’ye eğlenceli ve bir o kadar da anlamlı etkinliklerle girdi. Kentte yılbaşına birkaç gün kala başlayan etkinlikler 31 Aralık günü de devam etti. “Selçuk’a Kar Geliyor. Sıkı Giyinin” etkinliğinin son gününde de vatandaşlar doyasıya eğlendi. Başkan Sengel yılbaşı gecesi de vatandaşları, çocukları ve görevi başında olanları yalnız bırakmadı.

Selçuk yeni yıla ışıl ışıl sokaklarla girdi. Kenti günler öncesinden yeni yıl coşkusu sararken; Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de yılbaşı mesaisine başlamıştı. Huzurevi sakinlerini ziyaret eden, çocukların dileklerini gerçekleştiren Başkan Sengel çalışanlarıyla da bir araya geldi. 23 Nisan’da kendisiyle buluşmayı dileyen çocukları da makamında ağırlayarak; çocukların Selçuk’a dair istek ve projelerini dinleyen Başkan Sengel ayrıca kendi seslendirdiği filmle de sosyal medyadan Selçukluların yeni yılını kutladı.

Selçuk’ta 31 Aralık günü kentin sokakları Yeni Yıl Bandosu ile renklendi. Yeni yıl bandosunun eşliğinde gerçekleşen dans gösterileri büyük ilgi gördü. Carpouza Cafe önünde devam eden gösterilerin ardından kar atışı etkinliği Selçuklular’ı bir kez daha eğlendirdi.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel yılbaşı akşamında da vatandaşlarla bir aradaydı. Başkan Sengel, İlçe Emniyet Müdürlüğünü, Jandarma Komutanlığını, taksi durağını, otogarı ve itfaiye çalışanlarını ziyaret ederek yılbaşı gecesi görevi başında olanların da yeni yılını kutladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.