site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Sengel’in hafta sonu mesaisi

Başkan Sengel’in hafta sonu mesaisi
13.04.2019
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel hafta sonu mesaisine Selçuk Belediye Personelini ziyaret ederek başladı. Daha sonra Selçuk Semt Pazarı’nı ziyaret eden Sengel’e vatandaşların ilgisi yoğundu.

Yeni bir sayfayı birlikte dolduracağız

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Selçuk Belediyesi Vasıtalar Amirliği’nde ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Şube Müdürlüğü’nde çalışan personeli ziyaret etti. Hafta sonu mesaisinde vatandaşların yanı sıra belediye personeline de zaman ayıran Sengel; “Ben Selçuk için hep birlikte açtığımız bu yepyeni sayfada sizlerin sadece bir adım önündeyim. Bu yolu hep beraber yürüyeceğiz. Bu sayfayı Selçuk için, Selçuklu için hep birlikte en güzel şekilde dolduracağız. İşte bu noktada çalışmalarınız, emeğiniz bizim için çok önemli. Hep beraber, omuz omuza, var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Başkan Sengel Selçuk Pazarı’nda

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel hızlı mesaisine halkın içinde devam ediyor. Mazbatasını almasının ardından halkla buluşan ve tebrikleri kabul eden Sengel hafta sonu mesaisinde Selçuk Pazarı’nı gezerek; vatandaşlarla buluştu. Gittiği her yerde vatandaşların sevgi seli karşılaşan Sengel, Pazar esnafıyla da bol bol sohbet etti.

Selçuk’un bereketli topraklarında yetişen ürünlerin tüketiciyi ile buluştuğu Selçuk Pazarı’nın sadece Selçuklular için değil; çevre yerleşim gelen vatandaşlar için de her zaman tercih edilen bir alış veriş merkezi olduğunun altını çizen Başkan Sengel; “Üreticisi, tüketicisi ile Selçuk halkının daha refah içerisinde yaşaması için Selçuk’un var olan potansiyelini hep birlikte ortaya çıkaracağız. Birlikte üreteceğiz; birlikte çalışacağız; birlikte daha refah içerisinde yaşayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.