site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Sengel, teşekkür ziyaretlerine başladı

Başkan Sengel, teşekkür ziyaretlerine başladı
12.04.2019
A+
A-

31 Mart Yerel Seçimlerinde Selçuk Belediye Başkanı olarak seçilen Filiz Ceritoğlu Sengel, teşekkür ziyaretlerine başladı. İlk olarak köyleri ziyaret eden Başkan Sengel, “Hayallerimizi gerçekleştirmek için hep birlikte, ‘BİR’ olarak geleceği şekillendireceğiz” dedi.

Selçuk Belediye Başkanı olarak seçimlerden zaferle çıkan Filiz Ceritoğlu Sengel, seçim sürecinde adım adım gezdiği ilçesini hız kaybetmeden seçimin ertesi günü teşekkür etmek için ziyaret etti. Gökçealan, Havutçulu ve Çamlık köylerinde halkla buluşan Başkan Sengel, özellikle Selçuk’un ilk kadın belediye başkanı olarak kadınların sevgi gösterileri ve coşkuyla karşılandı.

‘SAYENİZDE SELÇUK’UMUZA BAHAR GELDİ’

“Sahalardan kopmadan halkımızla buluşmaya devam ediyoruz” diyen Başkan Sengel, “Çünkü bizleri çalışmak, çalışmak ve daha çok çalışmak kurtaracak. Oylarını, çocuklarımızın geleceğinden, özgürlüğümüzden, değerlerimizden, potansiyelimizi ortaya çıkarmaktan, marka kent Selçuk’tan yana kullanan Selçuk’umun siz güzel insanlarına sonsuz teşekkürler. Şimdi birlik ve beraberlik içinde çalışma, hedeflerimize ulaşma, Selçuk’umuza yakışır bir biçimde bu ilçede yaşama zamanı. Sayenizde Selçuk’umuza bahar geldi” diye konuştu.

‘HER SELÇUKLUYA DOKUNACAĞIZ’

Köylerin sokaklarında dolaşan ve evlerinden koşarak çıkıp Başkanlarını tebrik eden kadınlarla kucaklaşan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, bu sevgiyi boşa çıkarmayacağını her zaman halkının yanında olacağını dile getirdi. Başkan Sengel, “Gençlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız, engellilerimiz ve tüm halkımız için gerçekleştireceğimiz projelerimiz var. Herkesin mutlu olması için çalışacağız. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla her Selçukluya ulaşacak, her Selçukluya dokunacak ve her Selçuklunun yaşam kalitesini yükselteceğiz. Her vatandaşımıza adil davranacağız. Sizlerin desteğiyle güzel, aydınlık, mutlu, huzurlu bir kentte yaşayacağız. Samimiyetinizle siz hep var olun Selçuk’umun güzel insanları” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.