site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Sengel: “Tek amacımız çalışan bir belediye!”

Başkan Sengel: “Tek amacımız çalışan bir belediye!”
11.05.2019
A+
A-

Göreve geldiği günden bu yana kurum içerisinde revizyon değişikliğine giden Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yapılan bu değişikliğin devam edeceğini söyledi. Bu konuda oldukça net bir bilgilendirme yapan Başkan Sengel, “Birincisi kimseye hakaret etmedik. İkincisi kimseyi aşağılamadık, üçüncüsü kimseyi işten çıkarmadık. Dolayısıyla ilk geldiğim gün söylediğim gibi bizi çok çalışmak kurtarır ve tek amacımız çalışan bir belediye olmaktır” dedi.

Mayıs ayı meclis toplantılarının ikinci birleşiminde konuşan Başkan Sengel, belediye bünyesinde çalışan personelin yer değişikliği hakkında hem meclis üyelerini, hem de Selçuk kamuoyunu bilgilendirdi. Kurum içerisinde devam eden bu çalışmanın siyasi bir hareket olmadığının altını çizen Başkan Sengel, sadece ihtiyaç duyulduğu için revizyon değişikliğine gidildiğini kaydetti.

VERİMLİ OLABİLMEK İÇİN TAZE KAN ŞART’

Kurum içi yapılan revizyonda tek başına karar vermediğini belirten Başkan Sengel, “Öncelikle göreve geldiğim ilk günlerde tüm personelle hem toplantı yaptık, hem de bir anket çalışması başlattık. Daha sonra buna dair olarak ne yapabiliriz diye değerlendirme yaptık. Buna göre öncelikle başkan yardımcılarında değişiklik yaptık; daha sonra müdürlüklerde değişiklikler yaptık. Bu süreçte ise görevlendirilen yeni müdürlerin de fikirlerini aldık ve personel değişikliğine gidilmesinin doğru olacağını düşündük. Çünkü neresi olursa olsun verimli olabilmek için taze kan şart” dedi.

EMEKLİLİK YAŞI DOLAN PERSONELE DE MESAJ GÖNDERDİ

Belediyede temizlik, park ve bahçe gibi birimlerde de çalışan personelin olduğunu, bunların birçoğunun da İş Kur Personeli olduğunu hatırlatan Başkan Sengel, Haziran ayı başında sona erecek olan İş Kur Personelinin sözleşmesi bittikten sonra mevcut personelin yetersiz kalacağı yönünde yapılan revizyon çalışmasının doğru olduğunu kaydetti. Hakkıyla çalışan hiç kimsenin rencide edilmesine asla izin vermeyeceğinin de altını çizen Başkan Sengel, ayrıca emeklilik yaşı dolan personel için de bir yol almayı, bu konuda da çalışma başlatacaklarını söyledi.

Başkan Sengel; “Şunu söyleyebilirim ki, hiç kimsenin gittiği yer daimi değildir. İhtiyacı olan herkes çalışır. Çünkü en önemli şey çalışmak, çalışmak, çalışmak… Bizim de tek amacımız çalışan bir belediye olmaktır” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.