site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Sengel Makamını Yeniden Köylere Taşıdı

Başkan Sengel, yeni normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Efes Selçuk’un köylerini gezdi.

Başkan Sengel Makamını Yeniden Köylere Taşıdı
27.06.2020
A+
A-

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel pandemi sebebiyle ara verdiği köy gezilerine yeniden başladı. Efes Selçuk’un köylerini karış karış gezen Başkan Sengel; eksikleri yerinde tespit etti, vatandaşların taleplerini dinledi.

Pandemi sürecinde toplum sağlığını korumanın yanı sıra kentte günlük çalışmaların aksamaması için kurum çalışanları ile birlikte yoğun bir şekilde mesai yapan Başkan Sengel, yeni normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Efes Selçuk’un köylerini gezdi. Kurum müdürleri ve ilgili çalışanlarla birlikte Havutçulu, Gökçealan, Çamlık, Sultaniye, Acarlar, Şirince, Belevi, Barutçu ve Zeytinköy’e giden Başkan Sengel, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Kadınlar ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Sengel; vatandaşlarla da bol bol sohbet etti. Yapılan ziyaretler sonrasında her köy için oluşturulan çalışma takvimleri doğrultusunda temizlik, çevre düzenlemesi, onarım gibi çalışmalar ilgili ekipler tarafından yapılacak.

Verimli bir çalışma için makamları sokaklara taşımanın olmazsa olmazı olduğunu belirten Başkan Sengel, önümüzdeki hafta içerisinde Efes Selçuk’un merkez mahallelerini gezerek; incelemelerde bulunacak.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR
  1. Köylü Kadir dedi ki:

    Sayın başkan 10 sene meclis üyesi ve büyükşehir meclisi üyeliği yaptı kaç defa hangi köylere gitti ziyaret etti köylü kurnazlığı vardır seçim zamanında işe alacağım sözlerine bakıyor ne zaman başkan benim çocuğu işe alacaksın beklentisiyle başkanı karşılıyor seçimler de ne olacak göreceğiz…