site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Sengel: “Bu Birliğimiz Hiç Bir Zaman Bozulmayacak”

Başkan Sengel: “Bu Birliğimiz Hiç Bir Zaman Bozulmayacak”
04.05.2019
A+
A-

Partisinin Selçuk İlçe Örgütü’nün sandık görevlilerine yönelik düzenlediği gecede konuşan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, tüm partililerine seslenerek; “Bu seçim en büyük emekçisi sizlersiniz… Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle inanarak çıktığımız bu yolda zaferle ulaşmamızı sağlayan önce sizlere, sonra tüm Selçuk halkına selam olsun, iyi ki varsınız” dedi.

EMANETİNİZİ SONUNA KADAR KORUYACAĞIM

Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütü, seçimlerde görev alan sandık kurulu emekçilerine teşekkür yemeği verdi. Geceye CHP Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil ve Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere; CHP Eski ilçe Başkanları, CHP Eski Meclis Üyeleri de katıldı. Geceye katılan ve salona girerken coşkulu bir şekilde alkışlar eşliğinde karşılanan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, duygu yüklü bir konuşma yaptı. Ciddi bir oy farkıyla kazanılan bu seçimlerde herkesin birer emeği olduğuna dikkat çeken Başkan Sengel, emeğe duyduğu değerin bir kez daha altını çizerek; “Seçim sürecinde meydanlarda şunu söylemiştim… 31 Mart öncesi kendimi sizlere ve tüm Selçuk halkına emanet etmiştim. 31 Martta Zaferle çıktığımız bu yolda şimdi sizler bana emanetsiniz ve emanetinizi sonuna kadar koruyacağıma sizlere söz veriyorum” diye konuştu.

ÇOK ÇALIŞACAĞIM

Seçimleri geride bıraktıklarını ve artık parti kimliğini bir kenara bırakarak meydanlarda kendisine güvenen ve inanan halkının yüzünü kara çıkarmamak adına canla başla çalışacağının sözünü veren Başkan Sengel, ayrıca bu süreçte kendisine ve partisine desteklerini esirgemeyen eski Meclis Üyeleri ve yine Partisinin eski İlçe Başkanlarına teşekkür etti.

Başkan Sengel, son olarak; “Hepiniz emin olabilirsiniz ki, bizler birbirimize kenetlendiğimiz sürece bu birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmayacak” diyerek; bu birliğin devam edeceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Geceye katılan sandık kurulu emekçileri ile tek tek selamlaşan Başkan Sengel, onlarla yakından ilgilenerek sohbet etti. Müzik eşliğinde seçim yorgunluğunu atlatan seçim emekçileri, halaylar çekerek seçim zaferinin tadını çıkardılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.