site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Girbiyanoğlu’ndan Selçuk’un Z Raporu!

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalara değinerek ”Selçuklu vatandaşlarımızın her daim emrindeyiz” dedi.

Başkan Girbiyanoğlu’ndan Selçuk’un Z Raporu!
07.06.2020
A+
A-

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalara değinerek ”Selçuklu vatandaşlarımızın her daim emrindeyiz” dedi.

Göreve gelir gelmez Whatsapp İletişim Hattını vatandaşların hizmetine koyduklarını ve olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Girbiyanoğlu;” Atanmamızın hemen akabinde, vatandaşlarımızla sağlıklı bir iletişimin her şeyin başı olduğu düşüncesiyle, Whatsapp hattımızı alıp aktif hale getirdik. 3 bin 815 üyemizi telefon ile aradık. Bunun yanı sıra önceki dönem ilçe başkanlarını, meclis üyelerini, yönetim kurulu üyelerini, belediye başkanlarımızı bizzat arayarak ahde vefa çalışmalarını gerçekleştirdik. Mahalle muhtarlarımız ve mahalle başkanlarımıza maske ve kolonya dağıtımı gerçekleştirdik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk bayramı dolayısı ile çocuklarımıza boyama kitabı ve boyalar hediye ettik. Eskiden köy statüsündeki mahallelerimizi ev ev kapı kapı gezdik, erzak dağıtımını gerçekleştirdik” dedi.

TEŞKİLAT OLARAK DAİMA SAHALARDAYIZ

AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı olarak her daim sahada olduklarını belirten Girbiyanoğlu; ” Sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde sokak hayvanlarını unutmadık, onlara besin temin ettik. Partililerimiz aranarak, mahallelerinde ihtiyaç sahibi olanlar tek tek kendilerine soruldu ve ihtiyacı olan vatandaşlar tespit edildikten sonra adreslerine 21 kişilik gençlik kolları ekibimizle birlikte erzak dağıtımını gerçekleştirdik. AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı olarak vatandaşlarımıza 4 Bin adet maske ve 550 adet dezenfektan dağıttık. 65 yaş ve üsttü vatandaşlarımıza verilen izinler sırasında onları yalnız bırakmamaya gayret ettik, onlara maske dağıtımı gerçekleştirdik. İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’nin talimatı ile Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanlığıyla birlikte ilçemizde Kızılay Kan Bağışı kampanyası düzenledik. Anneler günü münasebetiyle Şehit annelerimize ve eşlerine ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Anneler günü dolayısı ile kadın kolları ve gençlik kolları mensubu annelerimize hediyeler takdim ettik. 12 Mayıs hemşireler günü dolayısıyla hastanemizi ve sağlık merkezlerimizi gezip çalışanlara karanfil ve küçük hediyeler takdim ettik” diye konuştu.

VATANDAŞ MUTLU OLDUKÇA BİZ HUZURLU OLABİLİYORUZ

Mutlulukların paylaşılarak arttığını, Halka hizmet Hakka hizmettir düsturunun toplumun çimentosu olduğunu ifade eden Girbiyanoğlu; ” AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığımıza gelerek, tablet hayalinin olduğunu söyleyen engelli olan ihtiyaç sahibi küçük kardeşimize tablet hediye ettik. Gözlerindeki mutluluk bizlere ziyadesiyle yetti. Engelliler haftası dolayısı ile engelliler dernek başkanı ve birçok engelli kardeşimiz ziyaret edildi. Kendilerine hediyeler ve erzak takdim edildi. Çiftçiler haftası dolayısı ile tarım bölgesi olan ilçemizde tarlada çalışan vatandaşlarımızı ziyaret ettik, çalışan bayanlara karanfil, bütün çalışanlara maske dağıtımını gerçekleştirdik. Şeftali hasadının başlamasıyla ilçemiz esnaflarına ve merkez sokaklarda bulunan vatandaşlarımıza şeftali ikramında bulunduk. Bayramın 3 günü sahalardaydık yetim ve öksüz çocukları ziyaret ettik, bayram hediyelerini verdik. 45 haneyi gezerek bayramlarını kutladık. Belevi, Gökçealan, Çamlık, Havutçulu mahallelerimizdeki vatandaşlarımızla bayramlaşıp ikramlarda bulunduk ve erzak dağıtımına devam ettik’’ dedi.

YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA KÜLTÜRÜNÜ HAD SAFHADA YAŞIYORUZ

Selçuk’ta vatandaşlara yapılan yardımlara da değinen Girbiyanoğlu; ” Pandemi sürecinde ilçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile 952 kişiye 150 Bin 380 TL’lik nakdi yardım gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra 450 kişiye erzak yardımı yaptık. İlçemizde faaliyet gösteren dernek ve sivil toplum örgütlerine erzak teslimlerimizi gerçekleştirdik. 2 Bin 798 vatandaşımız Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca yapılan nakdi Bin TL yardımdan faydalandı. İlçe Başkanlığımız tarafından Bin 550 kişiye gıda yardım paketi verildi. Tarım ve Orman bakanlığımız tarafından verilen 150 adet alışveriş kartı vatandaşlarımıza dağıtıldı. Bunun yanı sıra 85 adet alışveriş kartı ilçe başkanlığımız tarafından vatandaşlarımıza verildi. Bu süreçte AK Parti İzmir İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’ye hassaten teşekkür etmek istiyorum. Kıymetli İl Başkanımız sayesinde Selçuk İlçemize ilk defa bu denli destek verildi. Yine Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’a, MKYK Üyemiz Sayın Mahmut Atilla Kaya’ya, Milletvekillerimize, İl yönetimimize, ilçe bürokratlarımıza ve tüm hayırsever iş adamlarına bu süreçte yaptıkları katkılar için teşekkür ediyorum” dedi.

BU SÜRECİ EL BİRLİĞİYLE ATLATACAĞIZ

Her sıkıntıda olduğu gibi pandemi sürecini de milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla, dikkati ve sağduyusuyla atlayacağını ifade eden Girbiyanoğlu; ‘’ Bu pandemi süreci bizlere çok önemli bir şeyi gösterdi. Ülkemiz ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ne kadar gurur duysak az. Sağlık Bakanlığımız ve Bilim Kurulu Üyelerimize ne kadar teşekkür etsek az. Dünyaya sağlık sistemi nasıl olur dersi verdik. Bir yandan da insanlık dersi. Bizler yaşlılarımızı baş tacı ederken Avrupa ve sözde gelişmiş ülkeler yaşlılarını ölüme terk etti. Sözde medeniyet beşiği olan ülkelerin söz konusu insanlık olduğunda nasıl sınıfta kaldığına hep birlikte şahitlik ettik. Türkiye Cumhuriyetinin bir vatandaşı için özel ambulans uçakları nasıl devreye soktuğunu tüm dünyaya gösterdik. Devasa hizmetler sunan hastanelerimizle, sağlık ordumuzla bu süreci inşallah tez vakitte atlatıp güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz. Buradan Selçuklu vatandaşlarımıza şunu özellikle söylemek istiyorum. İlçemizi bir cazibe merkezi, dünya markası yapmak için bizler her daim sahada olacağız. Bunu tüm vatandaşımızla, her biri bizler için çok değerli olan teşkilat mensuplarımızla hep birlikte, el ele, kol kola başaracağız. Sen, ben demeden, biz olabilmenin bilinciyle… ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.