site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan eşlerinden birlik ve beraberlik mesajı

Başkan eşlerinden birlik ve beraberlik mesajı
19.12.2016
A+
A-

Selçuk’ta bir araya gelen belediye başkan eşleri Kayseri’de, çarşı iznine çıkan askerlerin içinde bulunduğu özel halk otobüsüne yönelik gerçekleştirilen ve 13 askerin şehit olduğu hain terör saldırını kınayarak; “Bizler milletçe bir olacağız, kenetleneceğiz. İnat ve kararlılıkla birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştular.
Her ay düzenli olarak bir ilçede toplanan İzmir’in belediye başkan eşleri bu ay Selçuk’ta bir araya geldi. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Eşi Ayşen Bakıcı tarafından Selçuk Efes Kent Belleği’nde karşılanan başkan eşleri teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu, Beydağ Belediye Başkanı Eşi Halide Şentürk, Bornova Belediye Başkanı’nın Eşi Hikmet Atilla, Foça Belediye Başkanı’nın Eşi Derya Demirağ, Güzelbahçe Belediye Başkanı’nın Eşi Nilüfer İnce, Karaburun Belediye Başkanı’nın Eşi Havva Çakır, Kemalpaşa Belediye Başkanı’nın Eşi Naciye Uğurlu, Narlıdere Belediye Başkanı’nın Eşi Ferah Batur, Seferihisar Belediye Başkanı’nın Eşi Neptün Soyer, Tire Belediye Başkanı’nın Eşi Yüksel Çiçek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eşi Aliye Aydoğan, Selçuk Belediye Meclis Üyeleri Nalan Başdemir ve Filiz Ceritoğlu Sengel’in de katılımıyla gerçekleşen buluşmada Arkeolog Yusuf Yavaş ilk olarak Selçuk Efes Kent Belleği ve Selçuk’un tarihsel yolculuğunu anlattı.

Selçuk Efes Kent Belleği’nin ardından Başkan Bakıcı ve Eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte Selçuk Abuhayat Mevkii’ndeki Zeytinyağı Fabrikası’nı gezen başkan eşleri, burada zeytinyağı üretim süreci hakkında bilgi aldılar.

Başkan eşlerinin bir sonraki durağı ise Meryem Ana Evi oldu. Başkan eşlerinin Selçuk buluşması Çamlık Tren Müzesi gezisinin ardından Şirince gezisiyle son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.