site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı’ya Vergi Haftası Ziyareti

Başkan Bakıcı’ya Vergi Haftası Ziyareti
24.02.2016
A+
A-

Vergi Haftası nedeniyle Selçuk Vergi Dairesi Müdürü Osman Aydemir, müdür yardımcıları Sebahattin Kalkan, Oktay Bayrakçı, Ercan Çubuk ve memur Kemal Tutgun Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

27. Vergi Haftası nedeniyle Selçuk Vergi Dairesi Müdürü Osman Aydemir ve çalışma arkadaşlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Bakıcı; “Diğer kurumlarımızla olduğu gibi vergi dairemizle de işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Her zaman işbirliğimiz devam edecektir. Biz kamu kurum ve kuruluşları olarak işbirliği içerisinde olduğumuz müddetçe ülkemizin, devletimizin çok daha büyük faydalar sağlayacağı inancı içerisindeyiz” dedi. Tüm kurum ve kuruluşlar, gerçek ve tüzel kişiler tarafından ödenen vergilerin kamu yararı ve kamu hizmetlerinin gerçekleşmesi açısından büyük önem arz ettiğini dile getiren Başkan Bakıcı, Vergi Haftası nedeniyle bir kez daha kurumlar arası işbirliğinin öneminin altını çizerek; “Kurumlarda devamlılık esastır. Bu devamlılık kurumsal idarecilerimize sorumluluğu da beraberinde getirir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.