site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Bakıcı’dan Engelliler Günü Mesajı

Başkan Bakıcı’dan Engelliler Günü Mesajı
01.12.2017
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında engellileri sadece özel günlerde değil; her gün hatırlamamın huzuruna sahip olduklarının altını çizen Başkan Bakıcı; “ Engel, engellilik dediğimiz aslında sadece zihinlerde var olan kavramlardır” dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesaj şöyle:

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama değil; bir farkındalık günüdür. Biz Selçuk Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu rahatlıkla ifade edebiliriz. Bir toplumun, bir kentin gelişmişlik göstergelerinden bir tanesi de engelli vatandaşlara verdiği değerdir. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tam dört senedir Pamucak’ta düzenlediğimiz Engelsiz Kamp etkinliğimiz ile yaz aylarında engelli vatandaşlarımız ve ailelerinin Pamucak’ta iyi vakit geçirmelerini sağladık. Bir gelenek haline gelen bu sosyal sorumluluk projemiz önümüzdeki yıllarda da devam edecektir.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda her bireyin bir engelli adayı olduğunun altını çizen Başkan Bakıcı; “ Engel, aslında sadece zihinlerde var olan bir kavramdır. En büyük engeller zihinde ve kalptedir. Bunların dışında yer alan engelleri sevgi ve dayanışma ile aşmak mümkündür. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla toplumun her kesimiyle ilgili farkındalıklarımızın arttığı olduğu günler diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.