site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı’dan daire müdürlerine iadeyi ziyaret

Başkan Bakıcı’dan daire müdürlerine iadeyi ziyaret
07.03.2017
A+
A-

Önceki hafta meslek odalarını ziyaret eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı bu hafta da göreve yeni başlayan daire amirlerini makamlarında ziyaret etti. Selçuk İlçe Tapu Müdürü Nejdet Demir, Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut ve Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük’ü makamlarında ziyaret eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı yeni göreve başlayan daire amirlerine görevlerinde başarılar dileyerek; kurumlar arası işbirliği ve iletişimin önemine dikkat çekti.

“Kurumlarımızın yanındayız”

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın daire ziyaretleri kapsamında ilk durağı Selçuk İlçe Tapu Müdürlüğü oldu. Selçuk İlçe Tapu Müdürü Nejdet Demir’in görevine yeni başlaması sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu dile getiren Başkan Bakıcı; “ İlçemizde göreve başlayan Sayın Nejdet Demir’e görevinde başarılar diliyoruz. Kendisinin ilçemizde güzel hizmetlere imza atacaklarını düşünüyorum. Biz belediye olarak her zaman kurumlarımızın yanındayız. Hepimiz kurumlar arası çalışmamız gereken, birbirini tamamlayan işler yapıyoruz. Her kurumun diğer bir kuruma ihtiyacı olduğu anlayışı içerisinde hareket ediyoruz” dedi. Selçuk İlçe Tapu Müdürü Nejdet Yıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Başkan Bakıcı’ya teşekkür etti.

“Ortak çalışmalarımız devam edecek”

Daire amirleri ziyareti kapsamında Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut’u da makamında ziyaret eden Başkan Bakıcı burada yaptığı konuşmada “ Belediye olarak bizler ilçe eğitim müdürlüğümüzle el elle güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bu alanda daha önce başlayan projeleri ileriye taşıma arzusu içerisindeyiz. Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin Ender Karabulut’a hem hoşgeldin ziyaretinde bulunduk; hem de ortak yapacağımız projelerle ilgili görüştük. Kendisine ilçemize sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

“Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz”

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut; “Bizim görevimiz Başta Selçuk olmak üzere tüm ülkemiz için nitelikli insan yetiştirmektir. Ülkemiz, nitelikli eğitimli insanların sayısı artmasıyla hak ettiği yerlere gelecektir. Bu anlamda göreve geldiğimizden beri tüm Selçuk halkı başta olmak üzere Sayın Başkanımızın bize göstermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Ben de bu ziyaret ve yapacağımız işbirliği için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuk huzurlu bir ilçe

Başkan Bakıcı’nın daire amirleri ziyareti kapsamında son durağı Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Yakın zamanda göreve başlayan  Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük’e görevinde başarılan dileyen Başkan Bakıcı; “ Sayın ilçe emniyet müdürümüz yakın zamanda göreve başladı. Genç, dinamik, aktif bir ilçe emniyet müdürüne sahip olduk. Sayın Müdürümün ilçemize çok büyük bir ivme kazandıracağı destek olacağı kanaatindeyim. Küçük ve huzurlu bir ilçeyiz. Bundan sonra da ilçemizdeki huzurun devam edeceği inancı içerisindeyim. Kurumlar arası işbirliği anlayışımız çerçevesinde biz belediye olarak elimizden gelen tüm desteği her zaman vermeye devam edeceğiz. Dolayısıyla bu işbirliğinin çok daha yüksek faydalar sağlayacağını gelecek dönemde hep birlikte ilçenin huzur ve sükunu doğrultusunda kullanılacağını söyleyebilirim. Sayın Adem Köpük’e yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

“Güvenlik hava gibidir”

Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizler kamu adına güvenlik hizmeti veriyoruz. Güvenlik hava gibidir. Eksikliğinde ne kadar önemli olduğunu hissederseniz, umarım Selçuk’ta bu eksikliği hiçbir zaman hissetmeyeceğiz. Sayın Bakıcı’nın dediği gibi kurumların desteğiyle bu hizmeti en iyi şekilde vereceğiz. Bu anlamda bize destek olmanız çok önemli. Selçuk’un daha huzurlu, daha güzel bir ilçe olması için çabalayacağız” dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı daire müdürlerine Artemis Heykeli ve Selçuk’un tarihini anlatan bir ajanda hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.