site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Bakıcı’dan 2016’ya anlamlı veda

Başkan Bakıcı’dan 2016’ya anlamlı veda
01.01.2017
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 2016 yılına anlamlı bir şekilde veda etti. Başkan Bakıcı yeni yılda çocukları, engellileri ve vatandaşları unutmadı. Selçuk Belediyesi personeliyle de buluşan Başkan Bakıcı; “Biz bir aileyiz. 2017’nin her yönüyle, ülkemiz ve tüm dünya için iyi, huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Engellileri unutmadı

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın 2016’ya veda ziyaretleri kapsamında yoğun bir programı vardı. 2016’ya veda ederken ilk olarak vatandaşın kapısını çalan Başkan Bakıcı huzurevi ziyaretinin ardından engelli özel öğrenciler için Selçuk Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen yılbaşı eğlencesine katıldı. Burada düzenlenen eğlencede engelli bir öğrencinin doğum gününü de kutlayan ve çocuklara hediye dağıtan Başkan Bakıcı Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi ziyareti sonrasında belediye personeli ile bir araya geldi.

Biz bir aileyiz

Yılbaşı kutlamaları kapsamında son olarak Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda belediye personeli ile buluşan Başkan Bakıcı; belediye personelinin bir aile olduğunun altını çizdi. Başkan Bakıcı; “2017’nin 2016’dan çok daha huzurlu, mutlu ve esenlik içerisinde bir yıl olmasını dilerim. Hepimizin en fazla ihtiyaç duyduğu husus huzurdur, barıştır, esenliktir, ağız tadıdır. Bunun yanı sıra ülkemizde ve dünyada terörün bitmesi arzusu içerisindeyiz” dedi.

Konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” sözünün de altını çizen Başkan Bakıcı; “Biz huzur istiyoruz. Başta ülkemiz olmak kaydıyla tüm ülkeler barış, huzur, kardeşlik içerisinde bir arada yaşarlar. İlçemiz içinde dileğimiz birlik ve beraberlik içerisinde ve kurumumuza daha fazla sahip çıkarak; hemşehrilerimize daha fazla hizmet getireceğimiz yeni bir yıl diliyorum” dedi.

Belediye personeline her daim sahip çıktıklarını belirten Başkan Bakıcı; “ Hem çalışanımızın, hem dışarıdaki vatandaşlarımızın yanındayız. Biz bir aileyiz. Yüreğimizde insan sevgisi var, aile sevgisi var. Umarım çok daha güçlü olduğumuz süreçleri de birlikte yaşarız. Sağlık, huzur, mutluluk ve esenlik dolu bir yıl diliyorum” dedi.

Başkan Bakıcı konuşmasının ardından Eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte belediye personelinin yeni yılını kutladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.