site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Bakıcı personeliyle bayramlaştı

Başkan Bakıcı personeliyle bayramlaştı
19.09.2015
A+
A-

Başkan Bakıcı personeliyle bayramlaştı (2)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Kurban Bayramı tatili öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı. Çalışma arkadaşlarına verdiği öneme dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Çok iyi bir kadromuz var” dedi.

Sabah saatlerinde Bayındırlık ve Vasıtalar birimindeki personelle bayramlaşan Başkan Bakıcı öğleden sonra Selçuk Belediye binasında görev yapan personel ile bayramlaştı. Bayram dolayısıyla iyi temennilerde bulunan Başkan Bakıcı, bu kadroyla Selçuk halkının beklediği hizmetlerin üretileceğinin altını çizdi.

Birlikte olursak başarı gelir

Bayramın ağız tadında sağlık ve huzur içerisinde geçmesini dileyen Başkan Bakıcı; “Önce sağlık diyoruz. Her işin başı sağlık. Hepimizin temennisi aynıdır. Bildiğimiz ama dikkat etmediğimiz bir husustur” dedi.

Çalışanlarıyla birlikte her şeyi başarabileceklerine inandığını kaydeden Başkan Bakıcı; “ Başkan sizler olmadıktan sonra bir şey yapamaz. Hep birlikte olursak, hep birlikte hareket edersek, aynı yöne bakarsak sonuç alırız” diye konuştu.

Ekip ruhuyla çalışmak önemlidir

Huzurun insan yaşantısındaki önemine dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Huzur olmayan bir yerde başarı gelmez. Huzuru da ortaya koyan en önemli unsur dayanışmadır, arkadaşlıktır, saygıdır, sevgidir. Dolayısıyla ekip ruhuyla çalışmak önemlidir. Eğer ekip ruhuyla çalışmazsak, birbirimizin eksiklerini tamamlayamazsak, birbirimize destek olamazsak olmaz. Ben bütün arkadaşlarımın burada huzur içinde çalışmasını istiyorum” dedi.

Güçlü bir kadromuz var

Personeliyle birlik konusunda çok daha mesafe aldıklarına inandığını kaydeden Başkan Bakıcı; “Çok daha iyi yerlere geleceğiz. Ve halkımızın bizden beklediği hizmet üretilecektir. O kabiliyette ve güçteyiz. Çok iyi bir kadromuz var. O kadroyu değerlendirdiğimiz zaman, finansal kaynaklarımız da olduğu zaman gerçekten güzel hizmetler üreteceğiz. Bundan da hepimiz istifade edeceğiz. Ben bu anlayışla Kurban bayramının sizlere, ailenize, ilçemize ve ülkemize sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Başkan Bakıcı personeliyle bayramlaştı (1)

Başkan Bakıcı personeliyle bayramlaştı (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.