site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Bakıcı, Çalışanlarıyla Bayramlaştı

Başkan Bakıcı, Çalışanlarıyla Bayramlaştı
03.10.2014
A+
A-

selcuk-personel-bayramlasma (1)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Kurban Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaştı. Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşmada Selçuk Belediyesi personeli ile bir araya gelen Başkan Bakıcı, belediye personelinin bayramını kutladı.

Selçuk Belediyesi’nin asıl amacının halka hizmet olduğunu belirten Başkan Bakıcı; “Halkımıza hizmet için elimizden ne geliyorsa hep birlikte yapacağız. Biz Selçuk Belediyesi olarak öncelikle İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte, il müdürlükleri ile birlikte ve nihayetinde bakanlıklarla birlikte çalışacağız. Bu durumda Selçuk açısından fayda vardır. Bu sayede Selçuk için en güzel hizmetlere kavuşacak. Bunda da siz belediye çalışanlarının katkısı olacak” dedi.

Bayram vesilesiyle belediye personeline seslenen Başkan Bakıcı; “Kurumların tek başına hiçbir şey ifade etmez. selcuk-personel-bayramlasma (2)Kurumlar çalışanlarıyla anlam ve değer kazanır. Kurumlar çalışanların emekleriyle, alın terleriyle değer kazanır. Bize düşen de bu emeği, alın terini görmek, ona değer vermektir.

Biz çalışanlara, halkımıza tüm insanlara saygı duyacağız. Çalışanlarımıza düşen görev de görevimizi layıkıyla yerine getirmektir. Emek en yüce değerdir, üreten emek daha anlamlıdır. Halk bizden hizmet bekliyor. Biz sadece ve sadece hizmet edeceğiz” dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı konuşmasını; “Ben tüm Selçuk Belediyesi personelinin, ailelerinin ve halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bayram vesilesiyle belediye personeline seslenen Başkan Bakıcı; “Kurumların tek başına hiçbir şey ifade etmez. Kurumlar çalışanlarıyla anlam ve değer kazanır. Kurumlar çalışanların emekleriyle, alın terleriyle değer kazanır. Bize düşen de bu emeği, alın terini görmek, ona değer vermektir.”

    SAYIN ZEYNEL HOCA; İNŞALLAH BU SÖZLERİNİZİ SİZE HATIRLATMAK ZORUNDA KALMAYIZ…

  2. Anonim dedi ki:

    başkan aralıkta görcez emeği alın terini