site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı, Babalar Gününü Yaşlılarla Kutladı

Başkan Bakıcı, Babalar Gününü Yaşlılarla Kutladı
16.06.2014
A+
A-

zeynel-bakici-babalar-gunu (1)

Başkan Bakıcı, hafta sonunu eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzur Evi sakinleriyle sohbet ederek geçirdi. Her yıl Haziran Ayının 3.Pazar günü kutlanan babalar gününü başkan yardımcısı Ali Karakurt ve Kültür Müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzur Evi sakinleriyle geçiren Bakıcı, “Sizlerin ve tüm Selçuklu hemşehrilerimizin babalar gününü kutluyorum” dedi.

Huzur Evi sakinlerine babalar günü vesilesiyle yaptığı ziyarette konuşma yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, “Soma faciasında babalarını kaybeden 432 çocuğumuzun acısını yüreğimizde taşıdığımızı öncelikle belirtmek istiyorum. Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın. Aile birlikteliği çok önemlidir. Her ferdin önemi büyüktür. Çocuklar için ise babalar birer servettir. Allah herkese baba olmayı nasip etsin. Tabii herkese hayırlı evlatlar da nasip etsin”dedi.

Huzur evi sakinleriyle sohbet eden Başkan Bakıcı’ya sakinlerden Hüseyin Mucurluoğlu , “sizde Selçuk’un babası sayılırsınız size sevdiğim bir şiiri okumak istiyorum” diyerek ziyarette bulunanlara babalar gününe ait şiiri okudu. Okunan şiiri Mucurluoğlu’ndan isteyen Başkan Bakıcı, “bu güzel ve anlamlı şiir için teşekkür ederim” dedi. Çok haklısınız Bir belediye başkanı evinde yemeğini yerken, sıkıntı yaşayan kent insanının sorunlarıyla ilgilenmek zorundadır. Her ağzımıza koyduğumuz lokmada bunu düşünmemiz lazım. Zevki sefa içerisinde olan bir belediye başkanı olmamalıdır. Allah bizleri şaşırtmasın, bunu nasip etmesin. O koltuklarda oturanlar eğer kentin insanı mutlu olabiliyorsa rahat oturabilmeli. Ancak onlar mutlu olduğunda mutlu olmalıdır” dedi.

Okunan şiirle ilgili düşüncelerini Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzur Evi sakinleriyle paylaşan Başkan Bakıcı, “şiire, sanata önem veren bir belediye olmaya devam edeceğiz. Bunun için üzerimize ne düşüyorsa gereğini yapmaya devam edeceğiz” dedi. Selçuk Belediyesi Müzik Korosu tarafından gerçekleştirilen ‘Livaneli Şarkıları’ adlı konser için ünlü sanatçı Zülfü Livaneli’nin kendisini arayarak teşekkür ettiğini de belirten Başkan Bakıcı, bundan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Bakıcı, Huzur evi sakinleriyle tek tek ilgilenerek günün anısına tüm yaşlılara birer fotoğraf çerçevesi hediye etti.

zeynel-bakici-babalar-gunu (2)

zeynel-bakici-babalar-gunu (3)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Ortalık sinekten geçilmiyor ey zeynel bakıcı sahi sen hiç dışarıya çıkmıyormusun, acaba sivrisineklere ne zaman önlem alınacak selçukta.
    geçen sene böyle bir sey yoktu lütfen çözüm….