site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Adayı Ramazan İğneci Sanayi Esnafıyla Buluştu

Başkan Adayı Ramazan İğneci Sanayi Esnafıyla Buluştu
14.01.2022
A+
A-

Selçuk Sanayi esnafıyla buluşan Başkan Adayı Ramazan İğneci ve ekibi esnaf tarafından oldukça sıcak karşılandı. Seçim çalışmalarını tüm esnafları ziyaret ederek sürdüren başkan adayı İğneci, “Odamız ve iştirakları ile ilgili tüm kritik kararlara, projelere, uygulamalara Esnafımızla istişare edilerek karar verilecek. Gelin yıllar süren bu düzeni değiştirelim ve değişime birlikte yürüyelim” diye konuştu.

Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ramazan İğneci sanayi esnaflarını ziyaretinde büyük bir ilgi ve alaka ile karşılaştı. İğneci, tüm projelerinin esnaflara yönelik çalışmalar olduğunu ve Projelerinin hiç birisinin hayal ürünü olmadığını, Yıllardır ilgisiz kalan ve biriken hizmetleri bire bir yerine getirerek ve bir sonraki seçime esnaflarımızın karşısına alnımızın akıyla çıkacağız dedi.

Esnaftan mevkii için değil, hizmetkârlık için destek beklediklerini belirten Başkan adayı İğneci, “Ben değil, Biz Olacağız. Esnaf ağabeylerimin, ablalarımın ve kardeşlerimin birebir günlük hayatlarına yansıyacak projeleri ekibimle birlikte hayata geçirerek ve Selçuk’ta parmakla gösterilen örnek bir oda teşkil edeceğiz” ifadelerinde bulundu.
Mevcut yönetimin yıllardır esnafla ilgilenmediğini kaydeden Başkan Adayı Ramazan İğneci, “Bizim amacımız hiçbir şekilde kimseyi rencide etmek veya arkasından vurmak değil. Ama bazı gerçekleri de konuşmak durumundayız. Hiçbir projeleri olmadan, üyeleri sadece kongreye davet etmek için dolaştıklarını esnaflarımızdan işitiyoruz. Esnaflar başkan seçilirsen neler yapacaksınız sorusuna cevap alamadıklarını belirtiyorlar. Biz bu gidişata dur demek için göreve talip olduk.

Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ramazan İğneci sözlerine şöyle devam etti; “Biz iyi yönetilmeyen esnaf Odamızı iyi yönetmeye talibiz. Onun için başkanlığa aday olduk. Boş konuşmaya değil, hizmet etmeye talip olduk. Kişinin aynası yaptığı işidir. Aday olmak kolay ama hizmet etmek zordur. Seçimle geliriz, esnafıma verdiğimiz sözleri tutarız. Bu günlere gelirken boynumuzu yere eğecek bir kusurumuz olmasın diye mücadelemizi verdik. Bize görev verilir ise Esnaflarımızın da boynunu yere eğdirmeden görevimizi tamamlamak en büyük hedefimiz olacaktır. Allah utandırmasın. Tüm esnaflarımıza bu zor günlerde bol kazançlar diliyorum. Ayrıca tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.