site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başarılı Öğrencilere Bakıcı’dan Ödül

Başarılı Öğrencilere Bakıcı’dan Ödül
11.06.2015
A+
A-

Başarılı Öğrencilere Bakıcı’dan Ödül

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Selçuk Belediyesi Türkan Saylan Konukevi’nde kalan öğrencileri ziyaret etti. Derece ile okullarından mezun olan ve derslerinde başarılı olan öğrencilere hediye veren Başkan Bakıcı; “Öğrencilerimizin başarısında bir parça olsun bizim de payımız varsa bu bizim için büyük mutluluktur” dedi.

Başkan Bakıcı Selçuk Belediyesi Türkan Saylan Konukevi’nde kalan Selçuk Anadolu Lisesi’nden birincilikle mezun olan Fatma Palta, Selçuk İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ikincisi Yudum Aydın ve başarılı öğrenciler Melike Gündeş ve Fatmanur Memeli’ye Başkan Bakıcı hediye vererek, onları tebrik etti.

Gayretli öğrencilerimize katkı sunmaktan mutluluk duyarız

Başkan Bakıcı yoğun mesaisi arasında her zaman gençlere ve çocuklara zaman ayırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Selçuk Belediyesi Türkan Saylan Konukevi’nde kalan öğrencileri ziyaret eden Başkan Bakıcı; “Yurdumuzdan başarılı öğrencilerin çıkması her zaman bizim isteğimiz ve aynı zamanda hedefimizdir. Bu öğrencilerin gayretiyle ortaya çıkan bir sonuçtur. Öğrencilerin barınma olanaklarının iyi olması, onların var olan başarısını daha üste çıkarmaktadır. Başarılarında bir parça belediyemizin konukevinin etkisi olmuşsa “ne mutlu bize” diyoruz. Ben öğrencilerimizin tamamının başarılı olmasını arzu ediyorum. Yurdumuzda kalan öğrencilerden nice birinciler çıkmasını temenni ediyoruz” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Sayın Zeynel Bey bu haberin görselinden dolayı basın danışmanlarıını kutluyorum. Çok aradın herhalde…