site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Balon Alacağınıza Paraları Verin!

10.11.2016
A+
A-

huseyintasyakanBaşlıkta okuduğunuz cümle bana ait değil. 10 Kasım 2016 Perşembe günü saat 13 sularında Selçuk Belediye Kreşi ile Arslanlı Havuz arasındaki alanda, Selçuk Belediyesi Sanat Atölyesi olarak hizmete açılacak yapının önündeki kaldırımda evime doğru yürüdüğüm sıra; yoldan motorsikleti ile geçmekte olan bir şahıs, kaldırım üzerinde ellerindeki süsleme amaçlı balonlarla uğraşmakta olan ve geçmişte AKP ilçe teşkilatının üst düzey kadroları içerisinde de yer almış bir görevliye hitaben bu ifadeyi kullanmıştır.

Selçuk’ ta yaşayıp, beni şahsen veya sosyal medya üzerinden tanıyan herkes; kuruluşundan bu yana AKP zihniyetine ve özellikle de 14 yıldır, kendileri gibi düşünmeyen kitlelere yönelik tavırlarından ötürü RTE ile şürekasına karşı duruşumu ve dolayısıyla kendileriyle asla ve de kata aynı paralelde olmayacağımı da, eleştirel beyan veya yazılarım içerisinde (hakaret etmemek koşulu ile) ne kadar sert bir dil kullandığımı da bilir.

Ancak ben bile sırf AKP belediyesidir diye ne o kurumu, ne de o kurumu temsil eden bir kişiyi hedef alan bu kadar rencide edecek bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum. Bunu, Selçuk gibi küçük bir coğrafya içerisinde birlikte yaşadığım bu insanlarla her daim yüz yüze baktığımız sebebiyle ve bir çoğuyla da çok eski yıllara dayanan tanışıklık ve dostluklarımızın bulunmasından ötürü, kalben ve vicdanen yapamadığım da muhakkaktır.

Lafı da fazla uzatmadan demem odur ki; Selçuk Belediyesi’ndeki ekonomik kriz ortamı, artık sokak ortalarında başlıktaki ifade ile benzeri beyanların kullanılmasına varacak kadar felaket noktasındadır.

Ve ben de işte bu noktada en azından merakımı giderir maksadıyla Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’ ya sormak istiyorum;

Siz, AKP’ nin her daim kazanırım güvencesiyle gördüğü başka bir AKP belediyesinin aynı sıkıntıları yaşadığına tanık oldunuz mu hiç?

Yada Genel Merkezinizin yani iktidardaki hükümetin, (kendi seçmenlerinin ağırlıkta olduğu) başka bir coğrafyada, bu kadar ilgisiz bırakıp kendi haline terk etmiş oldukları bir AKP’li belediye daha gösterebilir misiniz?

En nihayet, kendi seçmenlerinin bulunduğu bölgede; ancak kartalların zorluk çekmeden ulaşabileceği tepelere kadar, göz boyamak için milletin parasını döküp cami yaptıranlar size karşı niye bu kadar mesafeli durur diye hiç düşündünüz mü?

Bu yazı vasıtasıyla meramımın ne olduğunu, dolayısıyla ne demek istediğimi anlamış olacağınızı düşünüyorum.

İlk okul mezunu üçüncü sınıf bir vaizin aldattıklarının(!) bile anlamış olacağını düşünüyorum ki; sizin anlamamanız imkan dahilinde değildir.

Özetle, arkanıza iktidar gücünü alarak çok şeyi başarabileceğinizi düşündükten sonra belli ki güvendiğiniz dağlara kar yağmış olmakla beraber, şahsi vasfınızın da Belediye Başkanlığı için yetersiz olduğu artık sokaktaki herkesin dilinde dolaştığı bir noktada;

Bu size ikinci çağrımdır Sayın Dr. Dahi Zeynel Bakıcı. İktidar nimetlerinin Selçuk’a gelmesini sağlayamıyorsanız, o cenahın Belediye Başkanı sıfatını taşımanızın da kıymeti harbiyesi yoktur.

Ve zaten şu anda bağımsız bir Belediye Başkanı olsanız; yaşayacağınız en fazla sıkıntı, ancak yaşıyor olduğunuz kadar olurdu.

Ayrıca bu saate kadar size katkı sağlamayanların, bundan sonra hiç umurunda olmazsınız.

Zira onların şu andaki varsa yoksa bütün mesaileri;

PKK ile yaptıkları pazarlıktan, hafızalarımızdan silinmeyecek olup, kamu vicdanını kanatan ‘’HABUR’’ rezaletinden,
bu ülkenin askerine ve polisine kurşun sıkan eşkiyanın ayağına kadar seyyar mahkeme götürülmesinden, Fethullahçı terör örgütü üyelerini devletin kılcal damarlarına kadar sızdırıp, bu örgütün kumpaslarına savcılık yapmalarından ve işledikleri bütün anayasal suçlardan ötürü, ölene kadar yargılanmamalarını garantiye alacakları başkanlık sistemini getirmek üzerinedir.

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
26 Mart 2024
19 Mart 2024
20 Şubat 2024
4 Şubat 2024
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.