site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Baklava Yerine Çocuk Sevinci

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, bayram sebebiyle belediye personeli ile buluştu.

Baklava Yerine Çocuk Sevinci
24.05.2020
A+
A-

Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı bayram öncesinde kurum bünyesinde çalışan personelin bayramını kutlayan Başkan Sengel koronavirüs ile birlikte yaşanan sürecin etkilerine de değindi. İlk olarak Vasıtalar Amirliği’nde çalışan personelle bayramlaşan Başkan Sengel; belediye hizmet binasında çalışan personelle de bir araya geldi.

“ Bu bayram mesafeli, bu bayram maskeli, bu bayram biraz buruk geçiyor açıkçası. Bu bayram alışık olduğumuzdan farklı bir bayram olacak” diyen Başkan Sengel; Efes Selçuk Belediyesi’nin bayram öncesi başlattığı ve yoğun ilgi gören “Bir Çocuk Da Sen Güldür” kampanyasına da belediye personeli adına destek verildiğinin müjdesini verdi.

Başkan Sengel konuya ilişkin yaptığı konuşmada; “ Bu bayram sizlere baklava ikram etmek yerine, çocuklarımızın eksik ayakkabılarını aldık. Sizler sayesinde de Efes Selçuk’taki çocukları bu bayram mutlu edeceğiz” dedi.

Bir turizm kenti olan Efes Selçuk’un koronavirüs ile yaşanan süreçten etkilendiğine dikkat çeken Başkan Sengel; “Kriz belediyeciliği diye bir kavram yerleşti hayatımıza. Gerçekten de bir krizi idare etmeye çalışıyoruz. Bu durum sadece Efes Selçuk için değil, tüm Türkiye için, tüm dünya için geçerli bir durum. Biz bir şekilde bu işlerin altından kalkmayı başarabiliyoruz. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Huzurlu, sağlıklı, güzel yarınlarda güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Daha iyi, daha sağlıklı bir şekilde kucaklaşabileceğimiz bayramlara ulaşmak üzere” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.