site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bakıcı: Sorunları ‘Ortak akıl’la çözüyoruz

Bakıcı: Sorunları ‘Ortak akıl’la çözüyoruz
10.03.2015
A+
A-

muhtarlarlatoplanti (3)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, birlikte ve ‘ortak akıl’la hareket ederek Selçuk’un geleceğine yürüdüklerini söyledi. Mahalle muhtarlarıyla her ay aynı masa etrafında bir araya gelen Başkan Bakıcı, göreve geldikleri günden bu yana tüm birimleriyle birlikte Selçuk Mahallelerinin sorunlarına çözüm ürettiklerini belirterek “Sıkıntıları ‘ortak akıl’la çözüyoruz” dedi.

“Muhtarlar bilir”

Selçuk Belediyesi sınırları içerisindeki mahalle muhtarları ile her ay bir araya gelen Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Mart ayı toplantısını önceki gün Carpouza Kafe’de gerçekleştirdi. Muhtarlarla, Başkan Yardımcıları Ali Karakurt, Bülent Cinel ve Atilla Aksoy ve Birim Amirleriyle birlikte sabah kahvaltısında buluşan Başkan Bakıcı, vatandaşların yaşadıkları bölgeye ilişkin sorunlarını ilk olarak muhtarlara yansıttığını kaydetti. Mahallelerle ilgili sıkıntıları dinleyen Başkan Bakıcı, çözüm önerileri konusunda da fikir alışverişinde bulundu.

“Birlikte yönetim”

Göreve geldiği ilk günden bu yana ‘Birlikte yönetim’ anlayışıyla hareket ettiklerine dikkat çeken Başkan Bakıcı, mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Sorunlara daha hızlı ve etkin çözüm sunabilmek için önceki hafta araç filosunu genişlettiklerini hatırlatan Bakıcı, “Selçuk’ta yaşayan vatandaşlarımızın da Selçuk’a turist olarak gelen yerli ve yabancı tüm vatandaşlarımızın da her türlü ihtiyacına yanıt verebilmek için Selçuk Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Sağlıklı ve doğru hizmet sağlayabilmek için alt yapı ve üst yapı hizmetlerimizi de geliştiriyoruz. Belediye girişinde kurduğumuz Hizmet Birimi ekibimizle, vatandaşlarımız yaşadıkları sıkıntıları doğrudan bir dilekçe ile belediyeye bildirebiliyor. Ancak bizim sıkıntılar ve çözüm önerileri noktasında olmazsa olmazımız muhtarlarımız. Muhtarlarımızdan edindiğimiz isteklerle bir veri oluşturuyor, ekiplerimizle çözüm üretmek için harekete geçiyoruz. Şimdiye kadar birçok soruna çözüm olduk. Bundan böyle de çözümü hep birlikte konuşacak ve bulacağız. Ortak akılla güçbirliği oluşturacak, el ele vererek sorunların üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

Selçuk Belediyesi Basın Bürosu

muhtarlarlatoplanti (1)

YORUMLAR
  1. gürkan dedi ki:

    zefer mahallesine çıkın 14 mayısa çıkın ortalığı pislik götürüyor
    inanmıyorsan sayın başkanım gel de sokakların halini gör

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    burda muhtarlardan bi tanesi bile soz alip konusup soru sordu mu veya sorunlari anlatti mi çok merak ediyorum…

  3. vatandaş dedi ki:

    Yeme içme fasıllarına devam edin.Çünkü başkana oralarda işler çok iyi, sıkıntı yok söyleniyor.Başkanı destekleyenler ise kendilerine ne zaman sıra gelecek diye lades tutuyor.

  4. aaaaa dedi ki:

    KAHVALTI PARALARİNİ KİM ÖDEDİ BİRDE BİZİMLE KAHVALTILI BİR TOPLANTI İSTİYORUZ

  5. Anonim dedi ki:

    Kent konseyi ve belediye meclisi üyelerinin olması gereken bir toplantı.