site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bakıcı: Sorumluluk bilinciyle hareket etmemiz gerekir

Bakıcı: Sorumluluk bilinciyle hareket etmemiz gerekir
12.06.2015
A+
A-

Selçuk Belediyesi (1)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı birim sorumlularından yürüttüğü ve planladığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Her birim yürüttüğü çalışmaların hangi aşamada olduğu ve yapacağı planlamaların neler olduğu hakkında bilgiler alan Başkan Bakıcı toplantıya katılan başkan yardımcıları, birim müdürleri ile daire amirlerine yönelik yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

“Zor olan, doğru adımları atabilmektir”

Başkan Bakıcı sorumlulara yönelik yaptığı konuşmada “Mantığı elden bırakmama konusunda azami gayret gösterilmelidir. Hepimiz için esas olan kurumdur. Kurumun menfaatleridir. Hiç kimse ekmek yediği yere ihanet etmez. Özgür düşüncelerin sınırlandırılması doğru olmamakla birlikte sorumluluk bilinciyle de özenli hareket edilmelidir. Amacımız daha çağdaş modern ülkelerdeki gibi çalışma sistemlerini hayata geçirmektir. Alışılmış sistemler kolay uygulanabilir sistemlerdir. Zor olan doğru adımları sabırla atabilmek ve doğru kararlar alabilmektir“ dedi. Bakıcı, toplantıda ayrıca İş Kur ile yapılan protokol kapsamında hizmet süreleri sona eren personelin durumları hakkında da bilgi alış verişinde bulundu. Toplantıya görevine yeni başlayan Mali İşlerden Sorumlu başkan yardımcısı Yılmaz Çırak’ta eşlik etti.

Selçuk Belediyesi (2)

YORUMLAR
  1. sükutu hayalci seçmen dedi ki:

    Nerede Selçuk sorunları?İnsanlar acaba nere de yanlış yaptık demeyi bıraktı.Bu iş nereye kadar sürer seçim meydanlarında neler ve kimlerin nutuk atacağını merak ediyor.Bu dönemden insanlar umudun kesti.Kesmeyen yok mu?Var onlarda zaman içinde kesecekler.Balonlu ve balolu işlerle bir şey olmaz.

  2. Dalyork dedi ki:

    Kimler ne yanlış yaptığını gayet iyi biliyor. Aptal bir inat uğruna Selçuk’u yakanlar düşünsün kara kara. Alın size manzara! Seyreyle gülüm seyreyle! 3 sene sonra Chp’ye oy vermeyinde kulak arkanızıda ……

  3. UYAR KUCUK dedi ki:

    TOPLANTI ÜSTÜNE TOPLANTILAR YAPIYORSUN SELCUK İCİN BİRŞEY YAPTIGINI DAHALE GÖRMÜYORUZ NEYİN TOPLANTISINI YAPIYORSUN SAYIN BAŞKAN SEN BİR AN ÖNCE MAKAMNDAN KALK BİR SELCUK HALKININ SORUNLARIYLA İLGİLEN ESNAF KAN AGLIYOR SEN BENİM SATMAK İSTEDİGİM DEVE SUCUGUNA İZİN VERMEDİN SEN EFESTE DONDURMAYI YASAKLATTIN SEN SELCUKTA YAPILACAK İŞLERE ENGEL OLDUN SENİN ZABITA MÜDÜRLERİN ZABITA MEMURLARIN ESNAFA EZİYET CEKTİRİYOR ESNAFLIK YAPMAK İSTEYEN ZABITADAN KARPUZ VE KİRAZ SATMAKİCİN YER İSTEYEN BİR ARKADAŞIMIZA NASIL DAVRANDIGINDAN HABERİN VARMI SAYIN BAŞKAN BUNLARA YAZIK DEYİLMİ BİR KAC KİŞİNİN ELİNE BIRAKMA BU SELCUGU SAYIN BAŞKAN BİRDE BUNLARLA İLGİLENDİKTEN SONRA PAMUCAKTA YAPIMI DEVAM EDEN HOTEL İNŞATININ KACAKMI DEYİLMİ OLDUGUNU BİLİYORMUSUN BİLMİYORMUSUN HEYER KACAKSA NEDEN DEVAMINA İZİN VERİYORSUNUZ ŞİMDİ BİLDİGİM KADAR MÜHÜRLÜ SİZDEN BU HOTELİN KACAKMI DEYİLMİ ONU SELCUK HALKINA LÜTFEN GERCEKCİ OLARAK BİLDİRİN MAKAMINIZDAN CIKIP İNSANLARLA BULUŞUN GÜLMEK ZAMANI GECTİ BAŞKAN

  4. Anonim dedi ki:

    sen sorumsuzca seçim sonrası 100 ün üstünde vasıfsız elemanı işe al ondan sonra uzman getir görev ver. ne yapacak bu arkadaş senin sorumsuzca harcadığın paralara engel mi olacak. bence çok zor 1.5 yıl geçti tek satır görünen bişey yok ama borç duyumlara göre 20 trilyonu aşmış diyorlar. 1 yılda tek proje gerçekleştirmeden borcun artması hiç normal değil ben senden bişey beklemiyorumda senden sonra gelecek adamın işi daha zor gibi görünüyor. güzel hayal satmışsın ilçemize sevgili gülen adam. 3.5 yıl sonra senin yanında yer alan oyerel medyada kurtaramıyacak seni.

  5. Anonim dedi ki:

    Zeynel Bey Özgür düşüncelerin sınırlandırılmasını doğru bulmuyorsun ama düşüncesinden ve siyasi görüşünden dolayı birçok memuru ve işçiyi kızağa çekerek ya da alakasız görevlendirmelerle cezalandırdın. Buna ne demeli..

  6. selçuklu dedi ki:

    selçukta adam bitti artık hocanın ögrencileri giriyor belediyeye.önce seçimde oy isterken söz verdiklerinizi alında sonra ögrencilerinize yer açın.partiye gidersin noldu diye başkan almıyor der başkan yolunu degiştirir.ama zaman cok hızlı akıyor 3 sene çabuk geçer.bu devirde ya kurt olcan yada aşlık olcan belediyeye girmek için

  7. Anonim dedi ki:

    seçin üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmesine ragmen hiç bir iş ve yatırım yapmayan selçuk belediyesi var karşımızda. hükümet destekli bir politika sergileyen sayın bakıcı malesef beklentilerin çok çok altında kalarak selçugu 5 yıllık bir karanlıga itti. akp hükümeti zamanında gelmeyen hükümet desteklerinin bu saatten sonra da gelmiyeceği aşikardır. bana kalırsa zeynel bakıcı yapacagı en olumlu iş olarak bir an önce selçuk belediye başkanlıgı görevinden istifa ederek onurlu bir duruş sergilemelidir.