site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bakıcı: Her zaman esnafımızın yanındayız

Bakıcı: Her zaman esnafımızın yanındayız
27.07.2018
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Artemis Kadın El Emeği Pazarı’na ilişkin yaptığı basın açıklaması sonrasında bir açıklama yaptı. “Her zaman esnafımızın yanındayız” diyen Başkan Bakıcı; kadın el emeği pazarlarının varlığı, işlevi ile ilgili bilgi verirken; her kesimin olduğu gibi esnafın da görüş ve önerilerine her zaman açık olduğunu belirtti. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın açıklaması şu şekilde:

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Artemis Kadın El Emeği Pazarı ile ilgili basın açıklaması üzerine bu açıklamayı yapmayı uygun görüyorum. Kadın El Emeği Pazarları birçok yerel yönetimin hayata geçirdiği bir projedir. Bu projenin amacı temel olarak kadınların el emeği ürünlerini değerlendirerek, bütçelerine katkı sağlamalarının yolunu açmaktır. Gerek belediyemiz gerekse diğer belediyeler tarafından oluşturulan kadın el emeği pazarlarının asıl işlevi ekonomik amaçlardan ziyade bir sosyal sorumluluğa dayanmaktadır. Daha açık bir şekilde ifade etmek gerekirse; yerel yönetim olarak bizim böyle bir pazar açmamızdaki amaç ekonomik bir güç yaratmaktan ziyade kadınlarımızın hayatlarına pozitif katkı sunmaktadır. Yerel yönetimlerin, her kesime özellikle de kadınlara yönelik projeler geliştirmesi bu kurumların önde gelen işlevlerindendir.

Göreve geldiğim günden itibaren her zaman şunu söyledim; “ Biz herkesin, her kesimin yanında olacağız. Herkese kulak vereceğiz; el uzatacağız. Bir arada, birlik içinde fikir yürüterek bu kent için bir şeyler yapacağız. İşte yönetim anlayışımızın bu prensibine dayanarak şunu da söylemek istiyorum. “Biz her zaman esnafımızın yanındayız”. Esnafımızı etkileyen her sorun ve durumu değerlendirmeye almak; bu değerlendirmeyi birlikte yapmak yönetim anlayışımızla birebir örtüşmektedir. Herkese, her kesime olduğu gibi esnafımıza da kapımız her zaman açıktır. Bu konu üzerine esnaflarımızın görüş ve önerilerini dikkate alarak; tekrar bir değerlendirme yapmamız mümkündür.

Sonuç olarak belirtmek isterim ki; güzel ilçemiz Selçuk’ta insanlarımızın bir arada huzur ve refah içerisinde yaşaması temel amacımızdır. Bu amaç uğrunda bütün çalışmalarımızı yine bu kentin insanları ve yerel yönetimlerdeki paydaşları ile birlikte yapacağız. Bu amaçla herkese, her kesime kapımızın her zaman açık olduğunu bir kez daha belirtmek isterim.

Saygılarımla…
Dr. Dahi Zeynel Bakıcı
Selçuk Belediye Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.