Selçuk Haber

Bakıcı Belediye Başkanlığı Görevine Başladı

zeynelbakici-selcuk-belediye-baskani (3)

30 Mart2014 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde CHP karşısında 16 oy farkla zaferini ilan eden Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı belediye başkanlığı görevine başladı.

Yapılan yerel seçimlerin ardından bir hafta boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’nin İlçe Seçim Kurulu’na ve İl Seçim Kurulu’na yaptığı itirazlarının reddinin ardından seçim sonuçlarına göre Selçuk Belediyesinin yeni başkanı Zeynel Bakıcı oldu.

Selçuk Belediye Başkanlığı’na seçilen Zeynel Bakıcı Selçuk Belediyesi meclis üyeleri ve AKP Selçuk İlçe teşkilatının katılımı ile mazbatasını aldı.  Mazbatayı alan Başkan Bakıcı, ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş ile birlikte belediyeye gelerek vatandaşların tebrik dileklerini makamında kabul etti. Makamında Başkan Bakıcı’yı İlk olarak Selçuk AKP İlçe Teşkilatı Başkanı Sema Yeşilçimen tebrik etti. Bu arada Selçuk İlçesinin yeni Belediye Başkanı olan Zeynel Bakıcı’nın odasında asılı bulunan Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafı da dikkat çekti.

Belediye başkanlığının ilk gününde açıklama yapan Başkan Bakıcı “ Hep birlikte çok önemli bir süreci yaşadık.  Herkesin emeği geçti ve herkes çaba gösterdi. Başta İlçe Teşkilat başkanımız olmak üzere ve teşkilat görevlilerimize, tüm hemşerilerime bana oy veren veya vermeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Allah bizi mahcup etmesin. Bundan sonraki sürecimizde halkımız bizden hizmet bekliyor asla kısır çekişmeler içerisinde olmayacağız. Bizim için Selçuklu hemşerilerimiz birdir herkes hizmetlerimizden eşit şekilde yararlanacak. Biz herkesin başkanı olacağız. Bize yakışan şekilde davranarak hiçbir taşkınlığa girmeyerek bu bilinç içerisinde hareket edeceğiz. Biz koltuklardan güç alan değil koltuklara güç veren olacağız. Eğer bu beş yılın sonunda herkesin yüzü güler ve refah düzeyi artar ise biz görevimizi layığı ile yapmış olacağız demektir. Yolumuz açık olsun kentimiz için hayırlısı olsun” dedi.

Exit mobile version