site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bakıcı Belediye Başkanlığı Görevine Başladı

Bakıcı Belediye Başkanlığı Görevine Başladı
07.04.2014
A+
A-

zeynelbakici-selcuk-belediye-baskani (3)

30 Mart2014 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde CHP karşısında 16 oy farkla zaferini ilan eden Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı belediye başkanlığı görevine başladı.

Yapılan yerel seçimlerin ardından bir hafta boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’nin İlçe Seçim Kurulu’na ve İl Seçim Kurulu’na yaptığı itirazlarının reddinin ardından seçim sonuçlarına göre Selçuk Belediyesinin yeni başkanı Zeynel Bakıcı oldu.

Selçuk Belediye Başkanlığı’na seçilen Zeynel Bakıcı Selçuk Belediyesi meclis üyeleri ve AKP Selçuk İlçe teşkilatının katılımı ile mazbatasını aldı.  Mazbatayı alan Başkan Bakıcı, ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş ile birlikte belediyeye gelerek vatandaşların tebrik dileklerini makamında kabul etti. Makamında Başkan Bakıcı’yı İlk olarak Selçuk AKP İlçe Teşkilatı Başkanı Sema Yeşilçimen tebrik etti. Bu arada Selçuk İlçesinin yeni Belediye Başkanı olan Zeynel Bakıcı’nın odasında asılı bulunan Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafı da dikkat çekti.

Belediye başkanlığının ilk gününde açıklama yapan Başkan Bakıcı “ Hep birlikte çok önemli bir süreci yaşadık.  Herkesin emeği geçti ve herkes çaba gösterdi. Başta İlçe Teşkilat başkanımız olmak üzere ve teşkilat görevlilerimize, tüm hemşerilerime bana oy veren veya vermeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Allah bizi mahcup etmesin. Bundan sonraki sürecimizde halkımız bizden hizmet bekliyor asla kısır çekişmeler içerisinde olmayacağız. Bizim için Selçuklu hemşerilerimiz birdir herkes hizmetlerimizden eşit şekilde yararlanacak. Biz herkesin başkanı olacağız. Bize yakışan şekilde davranarak hiçbir taşkınlığa girmeyerek bu bilinç içerisinde hareket edeceğiz. Biz koltuklardan güç alan değil koltuklara güç veren olacağız. Eğer bu beş yılın sonunda herkesin yüzü güler ve refah düzeyi artar ise biz görevimizi layığı ile yapmış olacağız demektir. Yolumuz açık olsun kentimiz için hayırlısı olsun” dedi.

zeynelbakici-selcuk-belediye-baskani (1)

zeynelbakici-selcuk-belediye-baskani (2)

zeynelbakici-selcuk-belediye-baskani (4)

zeynelbakici-selcuk-belediye-baskani (5)

zeynelbakici-selcuk-belediye-baskani (6)

YORUMLAR
  1. 9 Eylül Ali dedi ki:

    Zeynel abicim hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın…

    1. anonim dedi ki:

      koltugun arkasındaki fotoda akpnin logosu mu var bana mı oyle gelıyo bu nasıl demokrat beledıyecılık anlayısıdır bu nasıl yanlı bır beledıye baskanıdır anlamadım…. akp logosu vay beeeeee!!!!!!

      1. Anonim dedi ki:

        ulen vefa başkan chp rozetiyle dolaşırken niye sesiniz çıkmıyodu. bırakın artık çamur atmayı da herkes işine baksın.

  2. eski selcuklu dedi ki:

    Cok sevindim hayirli ugurlu olsun hersey selcuk icin gusel olsun..ne kadar selcuk ilce ak parti teskilatindan uzakta olsak uzaktan yine sizlerleyim basarilar diliorum

  3. Halktan dedi ki:

    İnşallah Hayırlı güzel işler yaparsınız..Verdiğimiz oyu boşa götürmezsiniz..Allah Yardımcınız olsun..

  4. Anonim dedi ki:

    Sonunda başbakanımızın resmini belediyemize astık çok şükür

  5. Bir seçmen dedi ki:

    Selçuk’lu bir seçmen olarak bugünkü devir teslim törenini devreden CHP’li yönetime yakıştıramadım.Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir devir teslim töreni olmamıştır, yazıklar olsun CHPliyim diyenlere,bumudur sizin ileri görüşlülüğünüz.

  6. Erdoğan Arna dedi ki:

    Insan kendi gerçeğinden kaçamaz resimler herşeyi anlatıyor Başkan kim Başkan nerde

  7. Efesli dedi ki:

    Başkanın odasında Atatürkün resminide görmek istiyoruz

  8. anonim dedi ki:

    Ne pilavlarını yedim,ne lokmalarını çiğnedim..Ama oyumu yine 6 ok a bastım ;)) ANLAYANA ZEYNEL BASKAN ANLAYANAAAAAA ;))))

  9. yakışıklı dedi ki:

    ve vefa devri kapandı…

  10. Erzurumlu dedi ki:

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK RESMİ NEDEN YOK KALDIRDINIZ MI?

    1. selçuk dedi ki:

      hayır kaldırılmadı yan duvarda 2 metrelik Atamızın resmi asılı

  11. gülgün abla dedi ki:

    Selçuğa yeni bir güneş doğdu hayırlı olsun Başkanım

  12. Anonim dedi ki:

    şimdi kime oy verdiğinizi gördünüz mü ey partinize küsen chp liler adaya oy verdik diyorsunuz ama artık belediyede tayip erdoğan fotoğrafları var demek ki partiye oy verilmiş.

  13. kordelya dedi ki:

    Resme dikkat ettinizmi
    Arka planda tayyipin resmi var.
    Takke dustu kel gorundu
    Yorumunu selcuklulara birakiyorum.
    Pazara bakla gelmis.

  14. vefasız dedi ki:

    siz görmek istediğiniz gibi görüyosunuz baskanın odasında kocaman atatürk resmi var boşuna parmaklarınız yorulmasın vefa yandasları bahane bulamazsınız adam gibi adam geldi

  15. Anonim dedi ki:

    araya koymuşlar hemen RTE seçimden önce kişi kişi diye dolaşıyordunuz ne olduğunuz cıktı tebrikler

  16. uzak selçuklu dedi ki:

    belediye başkanımız sayın Dahi Zeynel BAKICI’ya hayırlı uğurlu olsun selçuğu kucaklayan bir belediye başkanı olacağından hiç şüphem yok kaybolmuş yılları geri alacağız odada Atatürk’ümüzünde fotağrafı olacaktır başbakanamızında birbirimizi ayrıştırmadan yeni döneme herkezin dahil olması gerekir artık birbirimize oycu buycu değil biz tekiz biriz demeliyiz şimdiye kadarki belediye başkanı böyle yapmadığı için chp ye rağmen kazanamadı unutmayın…..

  17. Anonim dedi ki:

    Neden boşuna seçim yaptınız,nasıl olsa başbakanınız kaymakam atar gibi Zeynel’i oturttu.Yiyordusa saydırtsaydınız ya bir daha..Ama saydırtır mısınız ;foyanız çıkar sonra ortaya..

  18. Puzzle dedi ki:

    Anonim’e……….Kandırmacaya bak…..bizsözde partimize oy vereceğiz nemalanan Vefa Ülgür olacak…Hadi oradan…Sağdan yavaş yavaş…….:)))

  19. Anonim dedi ki:

    Topalantılarda sosyal demokratım diyip duruyordunuz bumu sizin anlayışınız Atataürk’ün resmini kaldırıp Erdoğanın resmini koymakmı..Yakışmadı size..

  20. gürsel okumuş dedi ki:

    zeynel başkanım bizleri mahçup etmeyecektir.gazi mustafa kemalin resmini belediye binasına asacaktır kimsenin bundan şüpesi olmasın

  21. Hamiline dedi ki:

    Baş an’ın resmide yakışmış hani. Selçuk’un imajınıda sıfırlamakta fayda vardı zaten.

  22. Anonim dedi ki:

    TAYYİBİN RESMİ BAŞ KÖŞEDE.

  23. Anonim dedi ki:

    ZEYNEL HOCA ZEYNEL HOCA DEDİNİZ SELÇUĞU KİM YÖNETECEK BELİ OLDU. HER FOTOĞRAFTA ÖNCE SEMA SULTAN VAR. ASIL EĞLENCE ŞİMDİ BAŞLIYOR. REZİL OLMALARINI ZEVKLE İZLEYECEĞİZ..