site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bakan Günay: Herkes Şirince’de Yerini Ayırtsın

Bakan Günay: Herkes Şirince’de Yerini Ayırtsın
14.12.2012
A+
A-

ertugrul-gunaydan-kiyamet-cagrisi21 Aralık’ta kıyamet kopacak tartışmalarına Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 21 Aralık’ta kopacak kıyamet söylentisinde, dünyada zarar görmeyecek iki yerden biri olduğuna inanılan İzmir’in Selçuk İlçesi’nin Şirince Köyü’ndeki turizm harekliliğini değerlendirdi. Günay gülerek, “Herkes Şirince’de yerini ayırtsın” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, eşi Gülten Günay ile birlikte, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine ertugrul-gunay-sirinceErdoğan’ın açılış konuşmasını yapacağı panele katılmak için geldiği İzmir’de basın mensuplarının sorusu üzerine, 21 Aralık’ta kopacağı öne sürülerin kıyamette dünyada zarar görmeyecek iki yerden biri olduğuna inanılan Selçuk’un Şirince Köyü’ndeki `kıyamet turizmi’ni değerlendirdi.

Bakan Günay, bu konudaki soruyu gülümseyerek şöyle yanıtladı:

YER BULAMAYANLAR ENDİŞE ETMESİN

“Bütün efsaneler, bütün mitolojik hikayeler, bütün buna benzer dünya çapında tanıtım yapmaya yarayan öyküler, bizim için önemlidir. Ben bu efsaneyi değerlendiriyorum ve önemsiyorum da aynı zamanda. Herkes Şirince’de yerini ayırtsın, ama Şirince’de yer bulamayanlar endişe etmesinler. İnşallah 22 Aralık sabahı da iyilikle güzellikle hep birlikte görüşeceğiz.”

Haber: Elif DEMİRCİ

YORUMLAR
  1. serap dedi ki:

    Kültür ve Turizm Bakanlığı tarfından Şirincede bir çivinin bile çakılmasına izin verilmezken bir günde gelen onbinlerce insanın bu bu güzellikleri kıyamet Turizm mi altında bir günde viraneye çevirmesinin neresi sevindirici bir Turizm etkinliğidir anlamış değilim bizler Tarihi güzelliklerimizden bile Para için vazgeçen bir toplumuz..

  2. Anonim dedi ki:

    sayın bakanım şirincede parası olan kalır bizim paramızmı var

  3. selçuklu bir. dedi ki:

    BU BAKAN ORADA ERMENI VATANDASI OLAN BIRI VAR ONUN YERLERI DOLSUN DIYE BU DESTEGI YAPIYOR OLABILIR….