site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bahçeşehir Koleji’nde Yaz Okulu Heyecanı

Bahçeşehir Koleji’nde Yaz Okulu Heyecanı
07.06.2021
A+
A-

Bölgenin eğitimine kazandırdığı uluslararası vizyon ve öğrencilerinin akademik başarıları ile ön plana çıkan Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü, 2015-2016 eğitim öğretim döneminde bölgenin en büyük kampüsü olarak Torbalı’da 14 bin m2 arsa üzerinde açılmıştı. Kaliteli eğitimiyle fark yaratan Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü; Torbalı, Gaziemir, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk, Tire ve Bayındır’dan gelen öğrencilerle “Bölgenin Eğitim Kampüsü” ifadesini fazlasıyla hak ediyor.

ÖĞRENCİLER ‘HAYATININ YAZINI’ YAŞAYACAK
Öğrencilerin yaz tatilinde öğrenirken eğlenmelerine de önem veren Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü, öğrenciler için bir program hazırladı. Hafta içi 5 günü kapsayan programda İngilizceden buz patenine, yüzmeden doğa yürüyüşüne ve birçok etkinliğe sahip olan Bahçeşehir Koleji, akademik takvimde öğrencileri 2021-2022 eğitim öğretim yılına hazırlıyor.

4-7 ve 8-13 yaş grubu olarak 28 Haziran-16 Temmuz ve 26 Temmuz-13 Ağustos tarihlerinden oluşan iki dönemlik program yoğun ilgi görüyor. Program içeriğinde, yüzme, basketbol, buz pateni, voleybol, futbol, okçuluk, tenis, jimnastik, bale, robotik, resim, İngilizce, müzik ve satranç eğitimleri alanında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde verilecek.

Kampüs içerisinde bilim müzesi, 3D atölyesi, kapalı spor salonu, buz pateni, yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve organik tarım seraları ile adeta bir yaşam kampüsü…

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü, öğrencilerin yaz tatillerinde dinlenirken eğlenmeleri, akademik çalışmalarına eğlenceli bir şekilde devam etmeleri, spor ve sanat dallarındaki becerilerini geliştirmeleri amaçlıyor.

Bahçeşehir Koleji Kampüslerinin fiziki koşullarına uygun olarak organize edilen yaz okulları, öğrencilerin gelişimleri göz önünde bulundurularak, yaş gruplarına uygun programlardan oluşuyor. Zengin içeriğe sahip Bahçeşehir Koleji Yaz Okullarında basketbol, buz pateni, voleybol, futbol, okçuluk, tenis, jimnastik, bale, robotik, resim, müzik, satranç gibi branşların yanında her gün yüzme ve İngilizce eğitimi alacak.

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü’nün alanında uzman eğitim kadrosu, tecrübeli okul öğretmenleri ve branş öğretmenlerinin eğitim verdikleri yaz okullarında öğrenciler “Hayatının Yazı”nı yaşayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.