site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bahçeşehir Kolejinde Mezuniyet Coşkusu

Bahçeşehir Kolejinde Mezuniyet Coşkusu
29.06.2022
A+
A-

Yedinci eğitim-öğretim yılını geride bırakan Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü dördüncü sınıf öğrencileri ortaokula geçiş, sekizinci sınıf öğrencileri liseye geçiş heyecanı yaşarken on ikinci sınıf öğrencileri mezun olarak görkemli bir mezuniyet töreniyle kep atmanın mutluluğunu yaşadılar.

Mezuniyet yürüyüşüyle birlikte Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Okul Kurucusu Yıldırım Baytekin’in açılış konuşmasıyla devam etti. Tüm öğrenci ve velileri tebrik eden Yıldırım Baytekin: “Bugün sevincimiz ortak, gururumuz ortak, geleceğe dair umutlarımız ortak. Kısacası yarınlarımız ortak. İşte bu ortak yarınlara gelecek nesiller hazırlamak üzere 7 yıl önce Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü olarak belirlediğimiz vizyon ve misyon doğrultusunda hazırlamış olduğumuz akademik ve sosyal programı ödün vermeden uygulamış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.’’dedi.

4. sınıf ve 8. sınıf öğrencilerimize bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileyen Yıldırım Baytekin, 12. sınıf mezun öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında yollarının açık olmasını temenni ediyorum.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü’nde gerçekleşen ışıltılı mezuniyet töreninde on ikinci sınıf öğrencilerinin vals gösterisi ve ardından canlı müzik performansları mezuniyet coşkusunu artırdı.

Diploma töreninde ise yöneticiler ve öğretmenler öğrencilerine diplomalarını verdiler. Okulu birincilikle bitiren öğrenciler Okul Kurucusu Yıldırım Baytekin eşliğinde Mezuniyet Kütüğüne isimlerini altın harflerle yerleştirdiler.

On ikinci sınıfı birincilikle tamamlayan Ahmet Çobanoğlu yaptığı konuşmasıyla arkadaşlarına ve davetlilere duygu dolu anlar yaşattı.

Program sonunda mezun olan öğrenciler Kep Atma Töreninde keplerini büyük alkışlarla ve coşkuyla özgürlüğe fırlattılar. Kaliteli eğitimi Torbalı’ya sundukları için okul idaresine teşekkür eden veliler, Bahçeşehir Koleji ailesinde yer almaktan büyük gurur duyduklarını dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.