site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Öğrencilerinden Torbalı’da Yaşayan Şehit Kütüphanesi’ne 1000 Kitap!

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Öğrencilerinden Torbalı’da Yaşayan Şehit Kütüphanesi’ne 1000 Kitap!
10.06.2022
A+
A-

Bahçeşehir Koleji vizyonu ile eğitim alanında tüm topluma değer katan, sorumluluk sahibi olarak yetiştirdiği öğrencileriyle Şehit Kütüphanesi gönüllüsü olarak gurur veren bir farkındalık yarattı.

Yaşayan Şehit Kütüphaneleri tarafından 10 Haziran’da Torbalı Fatih İlkokulu’nda ‘Şehit Başkomiser Mehmet YENER’ anısına açılacak olan Şehit Kütüphanesini “Kitap Toplama Kampanyası” kapsamında Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü öğrenci temsilcileri açılış öncesinde 1000 Kitap desteği ile kütüphaneyi kitapla donattılar. Yaşayan Şehit Kütüphaneleri tarafından “Yaşayan Şehit Kütüphanesi Gönüllüsü” teşekkür belgesini aldılar.

“Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!” diyerek ilçede kitaba ihtiyacı olan öğrenci arkadaşlarına şehitlerimize olan saygı ve vefayla destek oldular.

Okul kurucu temsilcisi Yıldırım Baytekin “Tarihi şehitler ve gazilerle dolu bir milletiz,

Şehitlerimizin ve gazilerimizin her zaman milletin nezdinde yeri ve değeri çok farklı olmalıdır. Onların yeri en yüksekte olmalıdır. Onlar için ne yapsak her zaman az kalacaktır. Şehitlerimizi böyle kıymetli eserlerle yaşatmak geleceğimizin teminatı çocuklarımızla mümkündür. Onlara bu bilinci vermemiz gerekir. Öğrencilerimizi bir taraftan Dünya vatandaşı vizyonuyla yetiştiriyoruz, bir taraftan da milli ve manevi duyguları güçlü, yurt ve millet sevgisini özümsemiş bireyler olması bizim için eğitimde vazgeçilmez bir noktadır. Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü olarak bu tür projelerde yer almayı ve destek olmayı bir görev ve sorumluk olarak görmekteyiz. Tüm kahraman şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun diyerek, Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Şehit Kütüphanesi gönüllüsü tüm öğrenci ve temsilcilerine duyarlılıklarından dolayı gurur duyduğunu belirterek teşekkür etti.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.