site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bahçeşehir Koleji Bayındır’da Çiçek Açtı

Bahçeşehir Koleji Bayındır’da Çiçek Açtı
15.05.2022
A+
A-

İzmir’in Bayındır ilçesinde her yıl düzenlenen Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali bu yıl da 5- 8 Mayıs tarihleri arasında halkın yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

23. sü düzenlenen Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü uzman eğitim ve idareci kadrosuyla yer aldı.

Dört gün boyunca süren çiçek festivalinde Bahcesehir Koleji’nin standı, eğitim ve devam eden erken kayıt avantajları hakkında bilgi almak isteyen ziyaretçilerle dolup taştı.

İnsanlığa değer katan, mutlu, üretken, özgüveni yüksek, fark yaratan bireyler yetiştirme misyonuyla ve eğitimde bir dünya marka olma vizyonuyla hareket eden Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü’nün tecrübeli kadrosu gelen ziyaretçilere Bahçeşehir Koleji’nin vizyon ve misyonunu anlattılar.

Ayrıca Bahçeşehir Koleji öğrencileri, festival süresince gerçekleştirdikleri çeşitli etkinliklerle ve muhteşem dans performanslarıyla festivale renk kattılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.