site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bu bahçe “özel bahçe”

05.11.2015
A+
A-

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi bahçesinde bir süredir devam eden çalışmalar sona erdi. Belediye personeli tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu huzurevi bahçesi adeta bambaşka bir görünüm aldı.

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sadece yaşlıların ikamet ettiği bir yer olmanın çok ötesinde, sakinlerinin hayatına katkı sunan kurum olarak varlığını sürdürüyor. Yaşlıların ikamet ettiği Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi, sakinlerinin sağlığından sosyal hayatına kadar her detaya ilişkin pek çok faaliyete de ev sahipliği yapıyor.

Personelimiz özveriyle çalışıyor

Huzurevi sakinlerinin daha huzurlu bir ortamda hayatlarını geçirmeleri için kolları sıvayan huzurevi personeli huzurevi bahçesine üç adet bank masa taşıyarak bahçe düzenlemesine başladı. Eski olan bank masaların paletleri boyanarak farklı yerlerde dekoratif amaçlı kullanılıyor. Personel ve huzur evi sakinlerinin katkısıyla bahçe çiçeklendirilip, görenleri hayrete düşüren süs havuzu yaptırıldı.

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’nde yapılan çalışmaları ilgiyle takip ettiğini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Huzurevimizdeki sakinlerimizin tüm ihtiyaçlarını rahatça karşılamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Personelimiz de her zaman özverili çalışmaları ile yapılması gereken rutin işlerin dışında yaptığı çalışmalarla sakinlerinin daha güzel, daha verimli vakit geçirmelerini sağlıyor. Kent Belleği’nde açmış oldukları sergi bunun en güzel örneği. Şimdi de çok güzel bir bahçe ve süs havuzu yapmışlar. Bu tür çalışmalar kurumun güçlenmesini sağlayan, motive eden çalışmalardır. Başta Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi Müdürü Serpil İbri olmak üzere tüm personelimizi özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. ” dedi.

Huzurevi sakinleri ayrıca çeşitli hobi çalışmalarıyla hoşça vakit geçirmeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.