site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bağımsız İzmir Milletvekili İşbilen Selçuk’taydı

Bağımsız İzmir Milletvekili İşbilen Selçuk’taydı
27.04.2015
A+
A-

is (1)

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren bağımsız İzmir Milletvekili İlhan İşbilen, Selçuk ilçesinde esnafla biraraya geldi. Bir süre sohbet eden ve sıkıntıları dinleyen İşbilen, ekonomik krizin kapıda olduğunu ve dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten İşbilen, “Esnaf arkadaşlar çok dikkatli olmalı. Kredi çekmeyin, dolarla borçlanmayın. Bir sanayici olarak size tavsiyem bu.” dedi.

Kendisinin koyu bir İzmirli olduğunu ifade eden Milletvekili İşbilen, “Ben İzmir’de büyüdüm. Dedelerim ve akrabalarım burada yatıyor. İzmir’in okullarında okuyan ve insanlarıyla büyüyen birisi olarak çok anılarım var bu şehirde. Ayrıca hem devletimin kurumlarında hem de çalışarak güzel hizmetlerde bulundum. 1960 yılında başlayan sivil toplum kuruluşları önderleriyle İzmir insanına, evlatlarına ve manen birçok faaliyet içerisinde bulundum” diye konuştu. Siyasetin bugünkü enstrümanlarıyla insana hizmet vermenin zor olduğunu savunan İlhan İşbilen, “Son yıllarda ülke gündemindeki söylem ve kavgalar, benim bağımsız aday olmamda büyük bir etken oldu. Bu kavgaları, bu milletin vicdanlı evlatları tasvip etmediği gibi ben de etmiyorum. Bu nedenle gerçek anlamda bağımsız olarak hizmet edebilme düşüncesiyle yeniden bağımsız olarak milletvekili adayı oldum” şeklinde konuştu.

Esnafla yemek de yiyen İşbilen’in yanına giden İlknur Bozkurt isimli vatandaş, sıkıntılarını ayaküstü anlattı. Selçuk’a gezmeye geldiğini, Güzelyalı’da oturduğunu ifade eden Bozkurt, seçim zamanı gelen siyasi parti temsilcilerinin sonra uğramadığını, bu sebeple onlara oy vermeyi düşünmediğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.