site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Aziz Kocaoğlu Adaylık İçin Müracaat Etmedi

Aziz Kocaoğlu Adaylık İçin Müracaat Etmedi
02.09.2013
A+
A-

aziz-kocaoglu

CHP’de Belediye Başkanlığı aday adaylığı için son başvuru tarihi bugün sona erdi. Gözler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun aday adaylığı için yapacağı müracaatı bekledi.

CHP’de parti üyeleri için son adaylık başvuru tarihi olan gün, sürenin bitimine 5 dakika kala kente İzmir’den seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı kararını açıkladı.

CHP’de parti üyeleri ve yöneticileri için belirlenen son adaylık dosya teslim tarihi olan 2 Eylül günü boyunca İzmir’de gözler Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndaydı…

Başkan Aziz Kocaoğlu gün içinde basın danışmanı aracılığıyla konuya ilişkin açıklamayı Twitter adresinden yapacağını duyurdu ve saat 16.55 sularında o merakla beklenen açıklama geldi.

Kocaoğlu ülkenin içinde bulunduğu koşulların altını çizerek adaylığı konusunda bir süre daha süreci izleme kararı aldığını açıkladı.

İŞTE O TWEETLER: SÜRECİ İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİM
– Bir demokrasinin kalitesi, yerel yönetimlerinin demokratiklik düzeyiyle yakından ilişkilidir. 30 Mart seçimleri, bu açıdan önemlidir.

– 30 Mart seçimlerinde ayrıca önemli olan, bizim adaylığımızdan çok, partimizin İzmir’deki iktidarının güçlenerek devamıdır.

– Ülkenin içinde bulunduğu koşullar nedeniyle, Belediye Başkanlığı’na adaylığım konusunda süreci izlemeye bir süre daha devam edeceğim.

İşte Aziz Kocaoğlu’nun paylaştığı mesajlar:
aziz-kocaoglu-adaylik

BİR TWITTER DUYURUSU DA SOYER’DEN: NÖBETİ DEVRALMAYA HAZIRIM!
Kocaoğlu’nun merakla beklediği açıklamayı yaptığı anlarda Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’den de kritik bir açıklama geldi. Adı Büyükşehir Belediye başkanlığı ile anılan ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yakın ilişkileri ile dikkat çeken Başkan Soyer aday olmadığını “İzmir’de CHP’li bir başkan varken aday adayı olmayı kendime yakıştıramadım” mesajıyla duyurdu. Soyer ardından bir mesaj daha atarak, “Görev verilirse İzmir’in bütün Türkiye’nin gurur duyacağı bir kente dönüşmesi için nöbeti devralmaya hazırım” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Çok iş yaptın ya İzmir için,bir de süreci izleme kararı almışsın. Tez zamanda İzmir hakettiği belediye başkanına kavuşur inşallah ama takım tutar gibi parti tutanlarla bu iş zor. Zihniyetin değişmesi lazım.

  2. SELÇUKLU dedi ki:

    ya bu adamı anlamıyorum.türkiyenin en pis suyunu içiyoruz yaptığı en ufak icraaat yok izmirin gelişimi için bu kadar oyu nasıl alıyor dehşete düşüyprum.ama bunda en büyük pay akpkk nın.bu ülkeye ülkücü kadrolar gerek.mhp li demiyorum ÜLKÜCÜ diyorum…

  3. Anonim dedi ki:

    Selçuklu,
    İzmir’de adayın adını dahi bilmeksizin, gözü kapalı olarak CHP’ye oy atan bir zihniyet olduğu sürece, sokaktaki herhangi bir şahsı aday göstersen seçilir. Çünkü maalesef bazı İzmir’liler için aday değil,CHP önemli. Zaten İzmir bu yüzden kaybediyor.

  4. KONYALI dedi ki:

    SELÇUKLU KARDEŞİM. ÜLKÜCÜ DEMİŞSİN MHP DEĞİL DEMİŞİN
    HİÇ Mİ DUYMADIN…!
    MHP ÜLKÜCÜLÜKTÜR.
    ÜLKÜCÜLÜK MHP DİR…!

  5. Hasan DURUCAN dedi ki:

    Aziz başkan, artık izlemeyi bırak da yerine gelebilecek zıpkın gibi bir adayı bul ve destekle ! Eğer gerçekten İzmir’i ve demokrasiyi seviyorsan !