site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Aynur Yapıcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aynur Yapıcı Son Yolculuğuna Uğurlandı
13.10.2012
A+
A-

Efes esnaflarından rahmetli Kemik İsmail’in eşi Aynur Yapıcı son yolculuğuna uğurlandı.

Yaklaşık üç aydır Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde tedavi gören Aynur Yapıcı yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vermiş olduğu yaşam mücadelesini kaybetti. Dün Pamukkale Üniversitesi’nde vefat eden Aynur Yapıcı bugün Selçuk’ta son yolculuğuna sevenlerinin gözyaşları içerisinde uğurlandı.

Aynur Yapıcı’yı birçok Selçuklu vatandaşımız da  son yolculuğunda yalnız bırakmayarak cenaze törenine akın etti. Tahsinağa Camii ve mezarlık adeta doldu taştı. Sevenleri Aynur Yapıcı’yı son yolculuğunda gözyaşları ile uğurlayarak cenaze töreninde onun için dua etti.

Aynur Yapıcı Öğle Namazına müteakip Selçuk Tahsinağa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Selçuk Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Ruhun Şad olsun Aynur Teyze. Daha çok erkendi ama kader işte önüne geçemiyoruz, başta çocukları Fatih, Onur ve Neslihan olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Mekânın Cennet Olsun Aynur Teyze…

YORUMLAR
  1. Tamer T. dedi ki:

    Allah rahmet eylesin.Yakinlarina,sabir selamet : (

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Efes’imizin en eski esnaflarindan Rahmetli kemik ismail agbimizin hanimi olan aynur yengemizin vefati bizleri uzmustur. allah rahmet eglesin mekani cennet olsun, yakinlarina sabirlar ve bas sagligi diliyoruz…

  3. SELÇUKLU BİR VATANDAŞ dedi ki:

    Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun yakınlarına sabırlar ve başsağlığı diliyoruz

  4. med dedi ki:

    ruhun şad mekanın cennet olsun

  5. Tüm dostlarimza tesekkük ederiz. Dünyada yasayan her fani gibi birgün bizde göcücez. Yengemin Ruhu sadolsun. Kuzenlerim baslari sagolsun.ATILLA DÜLGE (kemik)

  6. uzaklardan biri dedi ki:

    ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN ALLAH ÇOCUKLARINA SABIR VERSİN :((

  7. Fatih YAPICI dedi ki:

    Sevgili annecim mekanın cennet olsun. Rabbimiz taksiratlarını affetsin. Toprağın bol, mezarın cennet bahçelerinden bir bahçe olsun. Allah hastalık görenlere çektirmesin, merhamet etsin ve sabır ihsan eylesin. Haberi yayınlayanlardan ve yanımızda olup acımızı paylaşanlardan Allah razı olsun.