site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ayakkabı Kutusu Katma Eylemi Yaptılar

Ayakkabı Kutusu Katma Eylemi Yaptılar
21.12.2013
A+
A-

DSCN4327

Selçuk CHP Halk Bankası önüne ayakkabı kutusu katma eylemi yaptılar.

Yurdumuzun her yerinde olduğu gibi Selçuklu CHP liler de ellerinde ayakkabı kutuları ile kutuları darbuka gibi çalarak Selçuk sokaklarında dolaştıktan sonra, Halk Bankası Selçuk Şubesi önüne gelerek kutuları banka önüne bıraktılar. Halktan da büyük ilgi gören bu sessiz eylemi yine sessizce dağılarak bitirdiler.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK
DSCN4310

DSCN4315

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

 

YORUMLAR
  1. mardinli dedi ki:

    geç kaldılar bende chp ve kuyruğu işçipartisi nerde kaldı diyodum .bunlarda kendini böyle avutuyo işte

  2. anladın sen dedi ki:

    yavuz hırsız ev sahibini yine bastırmış.tencereden tavadan umduklarını bulamayanlar kutularını ellerine alıp orta yere bırakmışlar !

    1. selcuk dedi ki:

      Hala bunlari savunacak kadar korsunuz ya size dicek bisey bulaniyorum.

  3. Geçmiş olsun. dedi ki:

    Yüzsüzlükte son nokta. Sizi muhatap almak kendimize hakaret olur çünkü hala konuşabilecek kadar tuhafsınız. Bu arada Milli unsurların birleşmesi sizi neden rahatsız etti onu anlamadık sanma. Biz birleşirsek hamam böcekleri ayak altında kalır. Ayakkabı Kutusu Partiniz ve size başarılar. Ne ampül ne cemaat istemiyoruz, çağdaş, bağımsız ve onurlu bir Türkiye istiyoruz.

  4. Anonim dedi ki:

    ALLAH ALLAH adamlar ne yapsa yaranamıyor şuan yapılması gerekeni yaptıkları için CHP ilçe yönetimini tebrik ediyorum helal olsun size izmir de olduğum için katılamadım gönlüm sizinle idi bu böyle biline EEEEEEEE MARDİNLİ ANLADIN SEN sizler karşıdan kedinin erişemediği ciğere mundar der misali muhalefet olun bakalım bu şartlarda sizin istediğiniz olmayacak ampul tedavülden kalktı led ışıklar çıktı haberiniz yoksa duyurayım dedim yazmayacam desem de haksızlığa tahammül edemediğim için yazıyorum yanıt yazacakların dikkatine adını yazana adam derim korkmayın benim gibi açık olun beya

    1. Anonim dedi ki:

      sen de ismini yazaydın be yaa

  5. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Selçuk CHP yi boyle guzel bir tepkisini koyarak halkin sesi oldugu için yurekten tebrik ediyoruz… fakat selçuk gibi yerde çok daha fazla kalabalik olmasini isterdik!!! ayrietten selçuk A.K.P nin yani (ayakakabi.kutu.partisi!) daha son olaylar hakkinda ki herhangibi bir resmi açiklamalarini goremedik??? sema hanim , zeynel bey , halil bey ve osman bey neden halki bilgilendirecek bir açiklama yapmazlar bilen birileri var ise bize soylesin biz selçuklu halktan biriyiz.!

  6. Anonim dedi ki:

    Biz her zaman SELÇUK tayız sokaklardayız sen alışık geğilsin böyle demokratik eylemlere mardinli. B iz ege liyiz İzmirliyiz sen otur sessiz kal tüyü bitmemiş yetimin haklarıyla çocukların Ayakkabı Kutularına para doldurmalarına sessiz kal sana da dokunurlarsa merak etma senin içinde sokağa çıkarız bu kadar olup bitene rağmen hala akpe diyorlar ya nasıl bi akıl tutulmasıdır

  7. ANONİM dedi ki:

    Arkadaşlar nerde bu ilçenin akp yöneticileri nerde aday adayları açıklama istiyoruz para sayma makinalarını ayakkabı kutularını bi açıklayı versiler

  8. ANONİM dedi ki:

    Masalcı teyze nerelerdesin anlatsana bize bu ayakkabı kutularını hani basın açıklaması siz Selçuk luları kaile almıyormusunuz?????????????*

  9. Anonim dedi ki:

    Başbakan, “bedelini ödettiririm” diyerek herkesi tehdide başladı.
    Kuştan korkan, darı ekmez!.

  10. çirkin kral dedi ki:

    albirini vur ötekine 15 yıldır selçuk umuzu ben soyuyorum…

  11. ANONİM dedi ki:

    Selçuk masalını bırak çirkin kral yatak odalarına paraları polis mi koydu ona cevap ver. yolcudur abbas 2014 te gider.Yazık;sende işsiz kalacaksın,iyisi mi sen adam gibi bir iş ara kendine dalkavukluğun sonu yok.

  12. anonim dedi ki:

    bu ülkede bir sürü banka hortumlandı bugüne kadar chp nin banka şubelerinin önüne hortum bıraktığını görmedik.diyelim iddialar doğru halk bankası yönetim kurulu başkanı rüşvet aldı, zimmetine para geçirdi. bunda bankanın suçu ne? chp’nin bu tür eylemler yapması hedefte halkbankası vardı diyenleri haklı çıkarıyor.

  13. ANONİM dedi ki:

    Çirkin Kral Unutma ki hortumlanan bankalarıda CHP ortaya çıkarmıştı. Selçuk ta yapılan yolsuzluklara gelince şu anadaki AKP yöneticilerine ve onları destekleyen gazetecilere bakarsan her şeyi hatırlarsın.

  14. mardinli dedi ki:

    chp nin bu ülke için tek yaptığı kavga ortamı yaratmak her türlü eyleme destek vererek türkiyeyi karalamak ve ne yazııki çalıp çırpmak yandaşlarını zengin etmektir bizim aşireti 700 oyu var 700 üde akp ye feda olsun sonuna kadar arkandayız başbakanımız

  15. ANONİM dedi ki:

    bu kadar olay oldu hala akpartiyi tutuyorsunuz.sizi anlamak mümkün değil .benzine zam ekmege zam ona zam buna zam .siz koyun gibi yaşayın bakalım .hastaneye gidiyon paran yoksa bakılmıyo .ölsen adamların umrunda olmaz .

  16. Anonim dedi ki:

    Ey chp liler siz önce şuna bi cevap verin bakalım.
    Genel başkanınız ssk yı batırdı dolandırdı 10 aylık torununu sigortalı çalıyor gösterdi ssk tarihinin en büyük yolsuzluğunu yaptı ve rahşan affıyla yargılanmadan beraat etti.ve yolsuzluk başta olmak üzere bir sürü suçtan dolayı partiden attığınız M.sarıgül ü kurtarıcı olarak partiye geri aldınız.şimdi de yolsuzluğa karşısınız öyle mi..yesinler be..