site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ayakkabı Boyacılığından Radyo Patronluğuna

Ayakkabı Boyacılığından Radyo Patronluğuna
14.03.2013
A+
A-

FikretHepakarca

Selçuk’un Ferdi Tayfur’u Ayakkabı Boyacılığından Radyo Patronluğuna Tırmandı.

Selçuk’un Ferdi Tayfur’u, (Fikret Hepakarca) Selçuk İsabey Mahallesinde oturuyor. Romen vatandaşlarından olan Fikret Hepakarca şuanda Selçuk’ta Dost FM’den sonra ikinci radyoyu Hayal FM’i hizmete soktu. Ayakkabı Boyacılığından Radyo patronluğuna yükselişini bakın nasıl anlatıyor.

Fikret Hepakarca; “ 1968 yılında Selçuk’ta doğdum. İlkokul sıralarında müziğe karşı ilgim vardı. Düğünlerde çıkar şarkı söylerdim. İlkokulu düşe kalka okudum. Bana herkes Ferdi Tayfur demeye başladı. Çocukluğumda takılan bu lakap ile büyüdüm. Büyüdükçe,  Barlarda, diğer müzikli yerlerde Ferdi Tayfur’dan parçalar okumaya başladım. Düğünlerin aranan sanatçısı olmuştum. Zaman geldi evlendim. İki kızım dünyaya geldi. Düğünlerden müzikli yerlerden aldığım para yetmiyordu. Ramazan davulculuğuda yapıyordum her yıl Ramazan süresince.

Oda yetmiyordu. Gündüzleri ayakkabı boyacılığı yapıyordum. Turistlerin ayakkabılarını boyarsam aldığım para tatmin edici oluyordu.

Büyük kızım Güler (24 yaşına) küçük kızım Seda (19 yaşına ) geldi. Komşumun oğlu Mehmet Kurta, bir gün Ferdi amca gel bir radyo istasyonu kuralım seninle dedi. Uzun uğraşlardan sonra 10. Şubat 2013 günü yani bundan bir ay önce radyomuzu yayına soktuk. Radyomuzun sunuculuğunu, Ortağım Mehmet ve kızlarım,  Güler ile Seda yapıyorlar. Radyomuza ilgi ve alaka hergün biraz daha artmakta bunun için çok mutluyum” diyor.

Hayal FM internet üzerinden hayalfm.net adresinden yayın yapıyor.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK
Fikret-Hepakarca

YORUMLAR
  1. Erol Namdar dedi ki:

    Tebrik ederim arkadaşları… Başarılarının daimi olması dileğimle :)..

  2. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    AFERİN FİKRET TEBRİK EDERİM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM

  3. DjMeHMeT(KaRiZMa)(SeNiSevdiĞiMiçİnÖzÜrDiLeRiM) dedi ki:

    GERÇEKTENDE TŞK EDERİM HERKEZE BURDAN BÜYÜK BİR İLGİ GÖSTERDİNİZ İÇÖİN BİZİMLE TŞK EDİYORUM SİZDEN.. TÜM DİNLEYİCİLERİMİZİ BEKLERİZ TŞKLER SAYGILAR By.Dj MeHMeT

  4. eski selçuklu dedi ki:

    vay bee senı çok iyi biliyorum usta müzenin önlerinde ekmeğinin peşinden çok gittiğini biliorum radyo sitene girdim ki ilk aklıma gelen kim kurdu acaba dedim ve şimdi bu konuyu okuyunca sevindim inş başarılı olursun tebrik ederim..

  5. Anonim dedi ki:

    çok güzel…….

  6. Anonim dedi ki:

    süper cok sevindim