site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Atatürk Konulu Sergi Açılışı Yapıldı

Atatürk Konulu Sergi Açılışı Yapıldı
12.11.2014
A+
A-

ataturk-konulu-sergi (1)

Özel Misket Anaokulunda Atatürk Konulu Sergi Açılışı Yapıldı

Özel Misket Anaokulu Atatürk Haftası nedeni ile öğrencilerin el emekleri ile oluşan sanatsal etkinlik ürünlerini bir sergi ile sunuyor. 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında minik öğrencilerin yaptığı sarı zeybek gösterisi ve Atatürk şarkılarının söylendiği koro ile sergi açılışı yapıldı.

Sergide Atatürk temalı bireysel ve grup etkinlikleri gezenler tarafından çok beğeni topladı. Okul koridorlarının her bir yanı değişik Atatürk temalı etkinlikler ile rengarenk oldu.

Şerife Tuncer, Atatürk haftasını en iyi şekilde kutlamak bizler için önemli dedi. Çocuklarımızı Atatürk yolunda yürüyen bireyler olarak yetiştirme hedefindeyiz. Bu konuda öğretmenlerimizin her geçen gün yaptığı çalışmalar daha da zenginleşmektedir. Ben tüm öğretmenlerime teşekkür ederim dedi.

Gezmek isteyenler için sergimiz hafta sonuna kadar açık olacaktır.

ataturk-konulu-sergi (2)

ataturk-konulu-sergi (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.