site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Asfalt Çiçekleri Selçuk’ta

Asfalt Çiçekleri Selçuk’ta
28.11.2012
A+
A-

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli  “Asfalt Çiçekleri” isimli sinema filminin bir bölümünün çekimleri Selçuk’ta gerçekleştiriliyor.

Selçuk’ta yapılacak çekimler için Selçuk Belediyesi’nin katkı koyduğu filmin çekimleri 26 Kasım pazartesi günü başladı. Yapımcılığı ve yönetmenliği Kamil Koç tarafından yapılan sinema filmi tüm dünyada genel seyirci kitlesine hitap edecek. Ulusal ve uluslararası film festivallerini ve dünyanın 140’tan fazla ülkesinde düzenlenen Türk filmi haftalarında sergilenecek film televizyon kanallarından da çok sayıda izleyiciye ulaşacak. Hilmi Korkmaz, Sema Şahingöz, Sinem İslamoğlu, Semir Aslanyürek, Adnan Erdoğan gibi isimlerin yer aldığı filmin çekimleri İstanbul, Çorum, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Selçuk’ta yapılacak. Selçuk’ta Efes Antik Kenti, Kent Belleği sokağı, İstasyon Meydanı, Belediye Meydanı ve Ana Cadde, Devlet Hastanesi önü gibi noktalarda çekilecek filmin, Selçuk’un ulusal ve uluslararası tanıtımına katkısı olacak.

Selçuk’ta ikamet eden amatör tiyatro oyuncularının da yardımcı oyuncu olarak yer aldığı filmin yapımcı ve yönetmeni Kamil Koç, çekimler sırasında Selçuk halkının kendilerine çok yardımcı olduğunu söyledi.   Kamil Koç ” Özellikle belediye başkanı Sayın Hüseyin Vefa ÜLGÜR ve belediye çalışanlarına yapmış oldukları destek ve gösterdikleri yakın ilgi için içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Çekimleri 15 Aralık’ta tamamlanması planlanan film yapım sonrası çalışmaların ardından öncelikle Uluslararası film festivalleri ve Ulusal film festivallerinde seyirci karşısına çıkacak. Öngörülen vizyon tarihi ise Eylül 2013…

YORUMLAR
  1. Metro dedi ki:

    Selçuk köyüne hoşgeldiniz