site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AS Teknik Hizmete Başladı

AS Teknik Hizmete Başladı
16.02.2013
A+
A-

asteknik

Selçuk ilçesi yeni bir teknik servise daha kavuştu. Yıllardır sektörde hizmet veren iki genç kardeş kendilerine ait işyerlerini açarak Selçuk’ta hizmete başladılar.

Tolga Taşdelen ve Nihat Taşdelen’in açmış olduğu AS Teknik Selçuk Atatürk Mahallesi Kubilay Caddesi üzerinde geçtiğimiz günlerde açıldı. Yıllardır işin içinde olan iki genç işletmeci her marka elektrikli ev aletleri, beyaz eşya ve klima servisinin tamir ve bakımını yapıyorlar.

Görüşlerini aldığımız As Teknik işletmecilerinden Tolga Taşdelen; Beyaz eşya, klima, ev aletlerinin teknik servisi hizmetleri vererek değerli müşterilerimize en hızlı ve kaliteli servisi sunuyoruz. Bulaşık Makinesi, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Fırın Klima Kurutma Makinesi, Klima, Kombi ve tüm kullandığınız marka ürünlerinize güvenirlilik ve kalite kapsamında en sağlıklı ve uzun süreli kullanacağınız hizmeti sağlamaktayız. Size bir telefon kadar yakınız. Müşterilerimize daha iyi ve hızlı servisi sunabilmek için çalışıyoruz. Amacımız uzman ekibimizle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır. 892 94 91 Numaralı telefondan her türlü elektrikli ev aletleri, beyaz eşya ve klima tamir ve bakım sorunlarınızda bize ulaşabilirsiniz’’ dedi.
asteknik-selcuk

YORUMLAR
  1. MUSTAFA DOĞRU dedi ki:

    SERVİSİNİZİN AÇIŞINI SEVİNEREK ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUM.SİZLERE BAŞARILI VE BOL KAZANÇLI YARINLAR TEMENNİ EDERİM.M.DOĞRU