site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Arıtılmış Suyun Merkezi: Merkez Pazarlama

Arıtılmış Suyun Merkezi: Merkez Pazarlama
29.07.2013
A+
A-

SELCUKMERKEZPAZARLAMA

Selçuk’ta  bulunan Merkez Pazarlama İşletmesi’nin sahibi olan Mehmet Karabeke (40), 20 yıldır Selçuk’ta işletmecilik yaptığını belirtti. 1993 Yılında Aydın Söke’de İhlas Personeli olarak göreve başlayan Karabeke, işletmeyi 2010 yılının Şubat ayında açtığını söyledi. Karabeke, 2010 yılına kadar Selçuk’ta Büro Müdürü olarak görev yaptığını açıkladı. Su arıtma cihazı işine 2000 yılında başladıklarını belirten Karabeke, işletmelerinde dayanıklı tüketim malları, küçük ev MEHMET-KARABEKEaletleri gibi insanların çok rahat kullanacakları mallarla yaşamı daha kolay bir hale getirdiklerini ifade etti.

Karabeke: “ Türkiye Reverse Osmosis Sistemi ile tanıştı. O yıllardan bu yıla kadar 13 yıldır Reverse Osmosis Sisteminin içinde bulunuyoruz. Lavabonun altına yerleştirdiğimiz Reverse Osmosis Sistemi şu an Türkiye’de satılan en iyi cihazlardan bir tanesidir. 3 yıldır da kendi işimizde Ocean ve Aqua Türk Markalı Arıtma Cihazları olarak hizmet veriyoruz. İşletmemizde şu anda belki de tek su saati takan işletmeyiz. Su saatini takarak şofbende kireçlenmeyi çamaşır, bulaşık makinesi, duşa kabinlerde kireç lekesini önlemiş oluyoruz. Su saatine takmış olduğumuz cihazla insanların kullandığı diğer mutfak araçlarını koruyarak daha uzun süre kullanılmasını sağlıyoruz.

Bu cihaz, 1. Kalite mineral dengeli su üretir. Bu sistemle kullanılan su yemeğe, çaya kullanılarak insanların daha sağlıklı yaşamasını sağlamaktayız. Kontrollü Belediye Suyu’nun dışında arıtma suyu kullanmaktan başka bir alternatifimiz yoktur” dedi. Arıtma cihazlarının hepsinin analiz raporlu ve tüzüğe uygun olduğunu söyleyen Karabeke, su arıtma tesislerinin son derece sağlıklı olduğunu belirtti. Karabeke, insanların daha uzun ve sağlıklı bir yaşam sürebilmesi için zararlı maddelerden uzak durarak sağlıklı gıda, sağlıklı su ile beslenmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN…
TEL: 0 232 892 87 78
CEP TEL: 0 532 427 23 70

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.