site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Arazi yolları hızla tamamlanıyor

Arazi yolları hızla tamamlanıyor
02.09.2015
A+
A-

TJ3A0111

Selçuk Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Arazi Yolları yapım çalışmalarında yürüttüğü ortak çalışma ile tarımla uğraşan çiftçinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, kısa süre önce Acarlar Mahallesi Kınalı Köprü mevkiinde başlayan arazi yolu yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberindeki Acarlar Mahallesi Muhtarı Ramazan İğneci ve ilgili teknik sorumluları ile birlikte Acarlar Mahallesi Kınalı Köprü mevkiinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bakıcı, burada yol çalışmaları hakkında bilgi aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin iş makineleri ile ortaklaşa yürütülen çalışmalar çerçevesinde bu bölgedeki arazi yolunun açıldığını kaydeden Başkan Bakıcı, yol açma çalışmaları tamamlandıktan sonra asfaltlama kısmının da yapımına başlanılacağını söyledi.

Yıllarca beklenen sorun çözülüyor
Arazi sahiplerinin uzun yıllar beklediği yol sorununun ortak bir çalışmayla çözüme kavuşacağını kaydeden Başkan Bakıcı; “Böylece üretici olan çiftçilerimiz yetiştirdikleri ürünlerini rahat bir şekilde değerlendirme imkanına kavuşacaktır” dedi.

8 km. yol ay sonuna kadar bitecek
Çalışmalar çerçevesinde 8 kilometreye yakın alanı kapsayan arazi yolunun geniş bir çalışmayla düzenlendiğini belirten Başkan Bakıcı; “İki aracın çok rahat bir şekilde geçeceği bir yol oldu. İşbirliği açısından oldukça güzel bir çalışma oldu. Buradaki çalışmaların Eylül ayı sonuna kadar tamamen bitmesi planlanıyor” dedi.

Ortak çalışmalarımız devam edecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile daha önce planlanan program çerçevesinde diğer tarım arazisi yolarının da ortak bir çalışmayla yapılacağına dikkat çeken Başkan Bakıcı; yürütülen bu ortak çalışmaların önemli ve örnek bir çalışma olduğunu söyledi. Başkan Bakıcı, şunları kaydetti: “Bu çalışmalarımız iki kurumun da ortak çalışmasıdır. Aynı zamanda burada Selçuk Ziraat Odasının da katkılarını alıyoruz. Müştereken fikir alışverişi yaparak; tarımla uğraşan çiftçimizin sorunlarını bu şekilde çözmüş oluyoruz. İhtiyaçların daha çok nerede ortaya çıkıyorsa önceliğimiz oralarda oluyor. Ama sonuç itibariyle ilçemizdeki tüm tarım alanlarının plan dahilinde yapılması sağlanacaktır”

TJ3A1093

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.