site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Arazi Yolları Çiftçinin Yüzünü Güldürdü

Arazi Yolları Çiftçinin Yüzünü Güldürdü
06.08.2013
A+
A-

arazi-yolu1

Selçuk Belediyesi tarafından Şirince Köyü, Elemeniçi, Karıncalı, Beylikiçi, Kuyumcu Mevkii Dağ Kenarı ve Pranga Kanalı ile Acarlar Köyü Mevkiilerinde yapılan arazi yolları çiftçinin yüzünü güldürdü.

Özellikle kış şartlarında arazilerine ulaşmakta zorluk yaşayan, yazın ise toz nedeniyle ürünlerinin kalitesi düşen çiftçiler, arazi yollarının asfaltlanmasıyla tarlalarına çok daha kolay ulaşmaya ve ürünlerinden daha fazla verim almaya başladı.

Köy ve beldelerin daha yaşanabilir yerler olması için arazi yollarını asfaltladıklarını ve çiftçinin 12 ay boyunca tarlasına girerek 2. ve hatta 3. ürünü alabilmesini sağlamak için arazi yollarının asfaltlanmasını büyük oranda tamamladıklarını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “ Selçuk Türkiye’nin en önemli tarım kentlerinden biri . Tarımı ve çitçilerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Gökçealan ,Çamlık ,Havuççulu Köylerinde ve , Arvalya Mevki ile  İsabey Mahallesinde toplam 15 kilometre daha arazi yolu yapımı için çalışmalara başlayarak tüm çiftçilerimizin sorunlarını çözeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.