site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Aqua Fantasy’e Büyük Onur

Aqua Fantasy’e Büyük Onur
16.11.2012
A+
A-

İzmir’in Selçuk İlçesi Pamucak Sahili’ndeki Aqua Fantasy Otel, dünyanın en büyük seyahat acentelerinden TUI’nın müşterileri arasında yaptığı değerlendirmede, bu yıl aldığı birincilikle üst üste dördüncü kez ‘Dünyanın en iyi su parklı oteli’ seçilme gururunu yaşadı.

Pamucak Sahili’nde 6 yıl önce tam anlamıyla hizmete giren Aqua Fantasy Aquapark Hotel & SPA, tüm dünyada seyahat edenler tarafından hizmet kalitesi baz alınarak yapılan değerlendirmede, bu yıl da dünyanın en başarılı su parkı oteli seçildi. Değerlendirme, dünya’nın en büyük tur şirketlerinden olan TUI müşterileri arasında yapıldı. Değerlendirme sonuçlarına göre ilk sırayı alan otellere, bu yıl Londra’da yapılan törenle ödülleri verildi. Ödülü Aqua Fantasy adına, Genel Koordinatör Aşkın Altıparmak aldı.

TUI yetkilileri, bir otelin dört yıl üst üste birincilik elde etmesinin önemli bir başarı olduğunu belirtti. Aqua Fantasy Hotel Genel Koordinatörü Aşkın Altıparmak ise törenden sonra yaptığı açıklamada, “Elde ettiğimiz başarı, Türkiye’nin turizm alanında son yıllarda elde ettiği en önemli başarılardan birisidir” dedi.

Kuşadası ve Selçuk ilçeleri arasındaki Pamucak Sahili’nde yer alan Aqua Fantasy Otel, aynı zamanda, 5 bin kişilik su parkı ve 3 bin kişilik yatak kapasitesi ile Avrupa’nın en büyük aquaparklı oteli unvanını da elinde bulunduruyor. Ortaçağ temasının işlendiği Türkiye’nin bir numaralı su parkında, adrenalin kaydırakları ve macera nehrinin yanı sıra, çocuk eğlence havuzları da yer alıyor.

Veysel EROL/ SELÇUK (İzmir), (DHA)

YORUMLAR
  1. Turizmci dedi ki:

    Pamucak ta bu kadar iyi çalışan oteller varken Selçuk a o turistleri çekememek için Belediyenin çok yetenekli olması gerekiyor. Yapılması gerekenler çok zor değil ama Belediye neyi bekliyor. Bu kadar büyük bir potansiyel var ama kullanılmıyor. YAZIKK.

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Bu isler yurt disi oparotorler ile baglantilar , sirketlere is yerlerine yapilan baglantili sunumlar ile ancak o turist sayisini pamucakta ki hotel için saglayabiliriz… ama birileri on ayak olmasi gerekir!!!!