site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Aqua da Personele Her Ay Eğlence Var

Aqua da Personele Her Ay Eğlence Var
20.07.2012
A+
A-

Aqua Fantasy de Personele Moral Eğlenceleri Her Ay Geleneksel Olarak Yapılıyor

Selçuk Pamucaktaki Aqua Fantasy Su parkı ve otelinde personel için her ayın bir günü personelin eğlenmesi için ayrılıyor. Kalite ve eğitim müdürü Ali Karayiğit, bunu öncelikle şunun için yapıyoruz. “Personelimizin moral ve motivasyonunu arttırmak ve personelimizin kaynaşması, sağlamak amacıyla” yapıyoruz. İnsanlar bu tesiste çalışıyorlar. Müşteriler eğlenirken onlar hizmet veriyor. Bu tesisteki etkinliklerden yaralanmak onlarında hakkı diyoruz. Su parkı aktivitelerinden yaralanıyorlar. Müşterinin yediği yemekten yiyip, içecekten içip gönlünce eğleniyorlar. Öte yandan her ay pasta kesiyoruz. Eğlencenin yapıldığı ayda doğan personelin yaş gününü kutluyoruz.

Her ayın başarılı personelini seçiyoruz. Çeyrek altın ile ödüllendiriyoruz. Bu nu geleneksel hale getirdik, muntazam olarak devam ediriyoruz.” diyor.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.