site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Antilop yavrusu tatlı bir heyecan yaşattı

10.11.2015
A+
A-

Avrupa’nın sayılı hayvanat bahçeleri arasında gösterilen İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nda Kasım sürprizi yaşanıyor. Bahar ve yaz mevsimi aylarında peş peşe gelen doğumlarla birlikte her geçen gün genişleyen parkta, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Güney Afrika Antilobu (Nyla) yavrusu tatlı bir heyecan yaşattı.

Sevimliliğiyle çalışanların ilgi odağı olan yavru, düzenli olarak sağlık kontrolünden geçirilmeye başlanırken annesi de sevimli yavrudan bir an olsun gözlerini ayırmadı.

Yeni yavruyla birlikte Nyla ailesinin birey sayısının 7’e yükseldiğini belirten park yetkilileri, yavrunun iyice güçlendikten sonra Afrika Savanı’na salınacağını belirtti. 2 yıl önce İsrail’den Doğal Yaşam Parkı’na getirilen Nylalar 3 ay önce de doğum yaparak bir yavru daha dünyaya getirmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.