site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Anıtkabir’i de Yıkarız Deyip Gitti

Anıtkabir’i de Yıkarız Deyip Gitti
03.06.2013
A+
A-

AAakp

AK Parti İnebolu Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yaptığı açıklama sonrası istifa ettiğini açıkladı.

Kastamonu’nun İnebolu ilçesi Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu, Taksim Gezi Parkı olayları nedeniyle eylemcilere twitterdan tepki göstererek, “Taksim Gezi Parkı’ndan sonra Anıtkabir’i de yıkarız elhamdülillah” dedi.

AK Parti İneboluGençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu’nun Taksim Gezi Parkı’ndaki eylemcilere yönelik sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı bu açıklama ise, kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu. Kamuoyundan gelen tepkiler üzerine Başkan Küpoğlu, istifa ettiğini açıkladı.

Ardından AK Parti İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri, parti binasında bir araya gelerek konuyu görüştü. AK Parti akp-ineboluİlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, “1 Haziran tarihinde İnebolu AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ferhat Küpoğlu’nun şahsına ait sosyal medya hesaplarından paylaşmış olduğu fikirler ve ifadeler, parti teşkilatımızın görüşü ve düşünceleri ile hiçbir şekilde bağdaşmamaktadır.

Ülkemizin son günlerde bulunmuş olduğu kritik günlerden dolayı ülke genelinde sosyal medya aracılığıyla tahrik edici eylem ve açıklamalara karşılık verilen ve diğer siyasi görüş sahiplerinin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sosyal medyada paylaşmış oldukları, Müslümanlığa ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ferdine yakışmayan sözlerin sonucunda Hasan Ferhat Küpoğlu’nun vermiş olduğu talihsiz bir cevaptır. Kaldı ki, partimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu ilkeler doğrultusunda yoluna devam etmektedir. İnebolu AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve üyesi olan Hasan Ferhat Küpoğlu, olağanüstü yapılan yönetim kurulu toplantımızda bulunduğu görevden ve parti üyeliğinden istifasını sunmuştur. Tüm kamuoyuna duyurulur” dedi. (Gazeteport)

ferhat-kupoglu

YORUMLAR
  1. RÜZGAR dedi ki:

    SIKAR….

  2. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    O LAFI YAPAN KİMSE SIKIYORSA DENESİN ONA G..T İSTER G.TTTTT KENDİMİ ZOR TUTUYORUM ADINI DAHİ ZİKRETMEKTEN NEFRET ETTİĞİM NE PARTİNİZ NEDE SİZLER KALACAKSIN SON ÇIRPINIŞLAR DA BİTTİ FAYDA ETMEYECEK EY ZEYNEL HOCA SEMA DAHA NİCELERİ BEN OLDUĞUM SÜRECE O PATLAK AMPU LUNUZ VAR YA SELÇUK TA OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZ AND OLSUN GELECEK NESİLLERİN TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİM HAKKI YİYENLERİN SONU GELDİ HESAP VERME GÜNÜDE GELDİ BİR LAF VARDIR ANLAYAN ANLAR DEDE KORUK YER TORUNUN DİŞİ KAMAŞIR MİSALİ SİZLERİN OLMASA EN SEVDİKLERİNİZİN DİŞİ KAMAŞ TIĞINDA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ MENFAAT VE ÇIKARLARINIZIN CEZASINI ÇEKİNNNNNNNNNNNNN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

  3. bekir dedi ki:

    Eline sopa alıp, aklı sıra vatan koruyan dingil değilmi bu. Şiddet şiddeti doğurur gerizekalı diye söylemediler mi sana.

  4. selcuk dedi ki:

    o biraz sıkar onu yapmak sen digil senin hocan tayibide asar birde utanmadan türk bayragının önünde resim cektiriyorsun insan diyecegim ama söylemeyecegim zaten bunun partiside atatürkü sevmiyor

  5. eski selçuklu dedi ki:

    selçuktak, akp binasını hala sağlam tutuyormusunuz eski bir selçuklu olarak chp ye atılan iftiraları her zaman burdan okuyordum ve akp kendini haklı çıkarmak için ne komik belgelerle resimleri buraya çıkarmıştı ne oldu yıne yok oldular ve inş kökten yok olucak bu parti herkes artık biliyor bunların ne yapmak istediklerini ve uyuyan millet uyandı şimdi sıra bu bisi çapulcu olarak gören asıl çapulcuları indirmek…SELÇUĞU TEK BİR CEPHEDE TOPLAYIN…ODA ^CHP^

  6. BARIŞA DOĞRU dedi ki:

    SELÇUK AKPARTİ TEŞKİLATININ ÇALIŞMALARI SİZLERİ RAHATSIZMI ETTİ,YOKSA,AKPARTİ,GENEL ANLAMDA,HALK TARAFINDAN KABUL GÖRDÜĞÜ İÇİNMİ RAHATSIZ OLUYORSUNUZ..MERAK ETMEYİN SİZLEREDE YANIMIZDA YER VAR……

  7. RÜZGAR dedi ki:

    BARIŞA DOĞRU.. ANLAŞILAN AKP’NİN ANITKABİR’İ YIKMA İSTEĞİ SENİ RAHATSIZ ETMEMİŞ.BİZ BURDAYIZ VATANIMIZDAYIZ. SEN VE SENİN GİBİ HAİNLERİN YANINDA YER ALMAYIZ. AMA SİZ KAÇACAK DELİK ARAYACAKSINIZ. BAŞBAKAN FAS’A GİTTİ. SİZİ DE UGANDA’YA GÖNDERİRİZ.

  8. eski selçuklu dedi ki:

    ATATÜRK DÜŞMANLARININ HİÇ BİR ZAMAN YANINDA OLUNMAZ..SİZ O BOŞLUKLARI NERDE CAHİL KESİM VAR ONLARI TOPLAYIP İSTEDİĞİNİZ GİBİ HALKIN % 50 Sİ YANIMIZDADA ŞÖLEDE BÖLEDE DİYEREK KENDİNİZİ HER ZAMAN ÜSTTE GÖRMEKTEN VAZGEÇİN..BU PARTİNİN ZATEN AMPUL OLMASININ SEBEBİ NASILKİ ATATURK DÜŞMANLARDAN KURTARDI ÜLKEYİ BİSLERE EMANET ETTİ..AMA SİZİN BAŞINIZDAKİLER BUNU HOR GÖRÜP AMPUL YAPALIMDA KİMİN ANASI BABASI NERDE BİLİNSİN MANTIĞIYLA YOLA ÇIKMIŞ.

  9. eski selçuklu dedi ki:

    Barısa doğru ne kadar cahilsin ki anıtkabiri yıkmaktan bahseden kişileri savunman snn nasıl bir kimlik taşıdıgının göstergesidir o yusden bence sen o yazdıgın yazıda sizlerede yanımızda yer var diosun ya bence sen allahla başbaşa kal ki eğriyi doğruyu en önemlisi gittiğin o yolu bi düze çıkar..EFESSPOR UNUTULMAZ..!

  10. BARIŞA DOĞRU dedi ki:

    SİZLER KENDİ KENDİNİZE,KURUNTU İÇİNDESİNİZ,ANIT KABİRİ ,NİÇİN YIKALIM,SEBEP NE,SİZİN DERDİNİZ,ANIT KABİR,MUSTAFA KEMAL ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAK,SİZ MERAK ETMEYİN,BİZLER MUSTAFA KEMALİ SEVEN,ANIT KABİRE SAYGI GÖSTEREN İNSANLARIZ.BİZİM DERDİMİZ,HALKIMIZIN DERDİ,BİZ DÜŞMANCA HAREKET ETMEYİZ,DİKKAT EDİYORUM,BEN NEKADAR KARDEŞLİK MESAJI VERİYORSAM SİZLERDE,OKADAR,AYRIŞTIRICI ,DAĞITICI MESAJLAR VERİYORSUNUZ.ARAMIZDAKİ FARK İŞTE BU ,BU MANTIKLA HAREKET ETTİĞİNİZ MÜDDETÇE,İKTİDAR OLMA ŞANSINIZ MÜMKÜN DEYİL.HALKIMIZDA BUNUN BİLİNCİNDE, ŞUNU UNUTMAYIN HALKA RAĞMEN SİYASET OLMAZ..BİR ÇOK ORTAK NOKTALARIMIZ VAR, SAĞ DUYUYU ELDEN BIRAKMAMAK LAZIM.

  11. eski selçuklu dedi ki:

    sölediğiniz laflar o kadar güsel ki inandırıcılığını kaybetmiş yalnız.

    Sigaraya karıştın‚ içkiye karıştın‚ yatak odasına karıştın‚ ulusa seslenirken arkada fondaki ATATÜRK resmini kaldırdın‚ İZMİR´E GAVUR dedin‚ anayasayı yapanlara İKİ AYYAŞ dedin‚ Tinerciler dedin‚ çiftçiye ananıda al git dedin‚ 10 Kasımları engelledin‚ 29 Ekimleri engelledin‚ 23 Nisanları engelledin‚ şehit analarına yaygaracı dedin‚ dağdakilerle işbirliği yaptın‚ kadınlar öldü ses çıkartmadın‚ ANDIMIZI yasakladın‚ İSTİKLAL MARŞINI hiç bir mitinginde kullanmadın‚ apo piçiyle masada oturdun.. BUNLARI BAŞKA BİR PARTİMİ YAPTI..AÇIKLARMISINIZ..ENGEL KOYULAN HERŞEY İNSANLARI BİRYERDEN SONRA BİTİRİR. BEN İSTBULDA BEŞİKTAŞTA ÇALIŞIYORUM FAKAT 2 GUN EVE GİDEMEDİM OLDU ORTALIK SAVAŞ ALANI YAŞAMANIZI TAVSİYE EDERDİM SELÇUKLU OLARAK Kİ BEN KENDİ KENDİME BEN NEREYE DÜŞTÜM BÖLE DEDİM.O YUSDEN İNSANLARIN AYAKLANMASI HEP BU YUKARDAKİ OLAYLARDAN İBARET GEÇİN GEZİ PARKINI HİKAYE BU…YAPTIKLARINIZ O KADAR GUSEL ŞEYLER VARKEN BUNLARI YAPMANIZ GUSELLİKLERİ BİTİRDİ BNM KENDİ FİKİRİM BU…

  12. BARIŞA DOĞRU dedi ki:

    ALKOLÜ,BELİRLİ KRITERLERE KOYMAK,NEDEN KÖTÜ OLSUN,ADAM KAFAYI BULUYOR,TRAFİĞE ÇIKIYOR,TRAFİK CANAVARI OLUYOR,MİLLETİN OCAĞINI SÖNDÜRÜYOR,DEVLET BUNUN ÖNLEMİNİ ALINCA,NEDEN ELEŞTİRİLİYOR,ŞAYET İÇMEK İSTİYORSAN,EVİNDE İÇ,VEYA,TOPLUMU RAHATSIZ ETMEYECEĞİN BİR YERDE İÇ,BUNUNLA,LAİKLİĞİN,ÇAĞDAŞLIĞIN NE İLGİSİ VAR.SİGARADA ÖYLE BENDE SİGARA KULLANIYORDUM,ÇEVREMDEKİ ARKADAŞLARIM SİGARAYI BIRAKINCA,BENDE BIRAKTIM,BİR RAHAT NEFES ALIYORUM,ALLAH HÜKÜMETTEN RAZI OLSUN,SİGARA YASAĞINI UYGULADIDA,BİR ÇOK İNSAN,SAĞLIĞINA KAVUŞTU,GÜZEL KARDEŞİM BANA SÖYLERMİSİN BUNUN NEYİ KÖTÜ,VATANDAŞIN SAĞLIĞINI,DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN,DEVLET BUNUN ÖNLEMİNİ ALIYOR,HİÇ KİMSE KUSURA BAKMASIN ,BÖYLE BAŞBAKANIN ANCAK ALNINDAN ÖPÜLÜR.

  13. eski selçuklu dedi ki:

    bende şöle birşey sölim size gunumuzde oluşmamış bir canavarlık için trafik canavarı vs bunları bir kenara koyalım neden diyeceksiniz adam e5 te 200 le gidiyorsa alkol bahane alkolu almadanda insanoğlu bunu yapmaktan vazgeçmez siz geçirmeye çalışsanız bile.Alkole gelince istbulda gayet normal şartlarda alınıyor alkol türkü barlar disco tarzı yada bilemediniz en niyatinde beşiktaşta sahilde içiliyor ve hiçbirşekilde taşkınlık yaşanmıyor he siz benim önüme bunlar bunlar oluyor şöle olmuş vs tarzında medyadan da takip ediyorus olaylar olmuş olsa bi derim belki bi nevze olabilir,bu arada alkolu çok sık içen biri değilim özlem duygularımda en azından içmişliğim vardır.sigara konusunda sağlıklı bir düşünce fakat gel gelelim ki alışmış kudurmuştan beterdir diye bir tabiri örnek alıyoruz ve bu durumda sigarayı bırakmak zor bir durum oluyor.Sigarayı bıraktırmak istenen etken bana göre sigaradan daha çok zararlı madde kullanımına gider allahtan insanlar kendi AKILLARIYLA gidiyolarki öle kötü bir yola girmiş değiller..bu yazdığım butun herşeyi ben burada istbulda yaşıyorum ve tşk ederim sizinle paylaşımda olmam sizinde kendi yorumlarınızı okuyup aklımın bir köşesine bile olsa yazmam beni mutlu eder.Şu duşunce tarzınızı emin olun destekleyen kesimleri ben size sayim gördüğüm kadarıyla eyüpte oturan vatandaşlarımız ve bu tur duygularla yaşayan insanlar destekliyor ama halbukı kimin kime ne zararı varki oralarda zaten olmasının imkanı yok öle birşeylerin kendim biliyorum alkolu bi almaya gidin bakım ordan suratınıza öle bir bakılıyorki direkt çıkmak istersenız o marketten.o yusden alkol ve sigara tarzı yasaklar insanlarımızın dediği gibi HAYAT TARZIMIZA KARIŞMA…onlar gidipte eyüp sultanda namaz kılan yada oturupta orda başka şeyler yapan insanlara hiçbir zaman karışılmaz.İSTBULDAKİ EN GÜSEL LAF..kimse kimseye karışmaz isteyen istediğini yapar allahla onun arasında yaptıgı herşey sevap işlenmek istiyorsa bu böle olmamalı derim..