site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Anadolu Lisesi Öğrencilerinden muhteşem performans

Anadolu Lisesi Öğrencilerinden muhteşem performans
17.12.2014
A+
A-

turkulerin-dilinden-anadolu

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Anadolu Lisesi THM korosunun performansına halayla eşlik etti. Eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte türküler söyleyen Bakıcı, sıradakilerle birlikte el ele verip halay çekti.

Selçuk İMKB Anadolu Lisesi kültürel etkinlikleri kapsamında 7’ncisini düzenlediği ‘Türkülerin Dilinden Anadolu” adlı etkinlik düzenledi. Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği konservatuarı müzisyenlerinin eşlik ettiği Türk Halk Müziği Korosu izleyicilere tam bir müzik ziyafeti sundu. Anadolu Türkülerini seslendiren gençlere, zaman zaman Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’da eşlik etti.

Eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte konseri keyifle izleyen Bakıcı, genç solistlerin hareketli türkülerine de halayla katıldı. Eşi Ayşen Bakıcı ve Okul Müdürü Raşit Alpay Karataş’la el ele veren Bakıcı türkü söyleyip halay çekti.

Konser sonunda tüm öğrencileri ve öğrencilerine emek vererek konsere hazırlayan Müzik Öğretmeni Yahya Murat Ukap’ı tebrik eden Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, “Söyleyecek söz bulamıyorum. Gerçekten büyülendim. Öğrencilerimiz bize Anadolu yöremizde küçük bir tura çıkardılar. Dinlemekten büyük keyif aldım. Gençlerimize ve organizasyonda emeği geçen tüm eğitmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Bakıcı, konser sonunda öğrenciler adına İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Raşit Alpay Karataş’a çiçek takdim etti.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

selcuk-anadolu-lisesi (1)

selcuk-anadolu-lisesi (2)

selcuk-anadolu-lisesi (4)

selcuk-anadolu-lisesi (6)

turkulerin-dilinden-anadolu

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Selçuk’a Türk Halk Müziğini sevdiren Murat Öğretmeni kutluyorum.İnsanları aynı zamanda türkü dinlemeden türkü söyletmeye saz çalmaya yönlendiren bir üstattır.Yoğun çalışmalarına bu tür etkinliği gerçekleştirmesi de büyük başarı olarak görüyorum.Artık onun bu yeteneğini daha kurumsal alanlarda değerlendirilmesi kanısındayım.Çünkü ilçemizde onun sayesinde sayısız müzik yeteneğine sahip gençlerimize akademik kariyer yapmasını sağladı.Başarıları kutluyor devamını diliyorum…

  2. güneş dedi ki:

    Sayın yahya hocam öncelikle gönülden kutluyorum. Emegine yüreğine sağlık. Senin gibisi zor gelir.bu yoğun temponda bu eşsiz konser……….helalsana!!!!!!!!!!
    Ciddi desteklerle neler yaparsiniz kimbilir. Tekrar Teşekkürler size ve öğrencilerin ize.

  3. Yahya Murat UKAP dedi ki:

    Sevgili Türkü severlerin gecemize gösterdikleri ilgi ve katılımlarından dolayı ayrıca Selçuk Haber ekibine de şahsım,okulum ve öğrencilerim adına teşekkürler.